Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a barátnőtökkel, ha jobban szeretné az állatait, mint titeket?
Amikor beköltöztem hozzá, már akkor megmondtam neki, hogy az állatoknak nincs helye a házban. Azt válaszolta, hogy ezen ő nem akar változtatni.
A macska még nem annyira zavarna, de kutya mit keres a házban?????
Még "fiatalkoromban" volt egy dagi, foltos cicám, 10 év körül volt. Imádtam, igazi dagadék szőrmók volt és hihetetlenül kedves.
Az akkori pasim feljött hozzám, hogy nálam alszik és amikor belépett a nappalimba, akkor fejbeverte a macskámat (aki a kanapén aludt), hogy ő pont oda akar ülni és takarodjon el onnan, meg amúgy se a kanapén feküdjön.
Még a mai napig előttem van a képe, amikor kinyitottam az ajtót és 2 méterről kivágtam a cuccait este, hogy húzzon a büdös francba és ne is keressen többet.
Alapszabály: a saját házamban a saját állataim vannak otthon és én. Mindenki más csak vendég.
És nem, nem lettem ronda ragyás macskás nő, 22 évesen férjhez mentem és van 2 macskánk, akik hol a férjemen fekszenek hol rajtam, plusz egy nagytestű kutyánk, aki igenis bejöhet a házba hűsölni, ha 50 fok van kint.
A barátaink ugyanígy vannak ezzel szerencsére. Akinek ez meg nem tetszik, az mehet a büdös francba és nem kell átjönnie hozzánk. :)
Nem feltétlen szereti az állatait jobban, hanem felelős állattartó. Az állatért felelősséget vállal az ember, amikor elkezdi tartani, és bizony kegyetlenség csak egy kapcsolat miatt gyökeresen felforgatni az állat addig megszokott életét.
De meg is fordíthatjuk... ha te igazán szeretnéd a barátnődet, nem zavarna, hogy az állat a házban van, ha neki ezt boldogságot okoz.
És kapaszkodj meg, naggggyon nem faluról írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!