Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a barátnőtökkel, ha jobban szeretné az állatait, mint titeket?
Amikor beköltöztem hozzá, már akkor megmondtam neki, hogy az állatoknak nincs helye a házban. Azt válaszolta, hogy ezen ő nem akar változtatni.
A macska még nem annyira zavarna, de kutya mit keres a házban?????
9es vagyok a valasz pedig: a kutya IS családtag, azt keresi bent.
De tudod van egy olyan érzésem, hogy ő tovább marad bent, mint te.
Az állatok voltak ott előbb. Ha nem tetszik minek költöztél oda? Miért nem költözés előtt merültek fel benned ezek a kérdések?
Egyébként szakíts, persze. Mindenkinek jobb lesz.
Nem mindenkinek van ilyen lelki világa, tudod az állatai előbb ott voltak neki, mint te és tudja mi az a felelősség.
Szánalmas vagy ha szerinted őket választja helyetted.
A párom nem szereti a macskámat és ezt nem titkolta egy percig se. Egyszer utalt rá, hogy megszabadulhatnék tőle, például ajándékozzam el. Közöltem vele, hogy a macska addig lesz itt, amíg él és ha ezt még egyszer felhozza, nem leszek meggyőzve, hogy ezt róla is elmondhatom. Megértette.
Te választottad a párod kutyástól macskástól, ezt nem lehet róla leválasztani. Olyan, mintha kisgyerekessel jönnél össze, aztán meg pampognál, hogy de hát a gyerek idegesítő. A kapcsolattal vállaltad az állatokat is.
Ha nem tetszik, szakíts vele, jobban jár majd.
Persze, hogy szakítanék!
Sajnos a mai nők többsége már annyira kompromisszum képtelen, hogy inkább él együtt állatokkal, mert azok engedelmeskednek neki ,és nem tudnak visszaszólni, meg önállóan dönteni.
Amúgy kíváncsi lennék rá, hogy azok a hölgyek akiknek most itt habzik a szájuk, fordított helyzetben mit szólnának, ha ők lennének az utolsó helyen a pasijuknál a kutya meg a macska mögött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!