Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a barátnőtökkel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a barátnőtökkel, ha jobban szeretné az állatait, mint titeket?

Figyelt kérdés

Amikor beköltöztem hozzá, már akkor megmondtam neki, hogy az állatoknak nincs helye a házban. Azt válaszolta, hogy ezen ő nem akar változtatni.

A macska még nem annyira zavarna, de kutya mit keres a házban?????

2021. júl. 20. 20:31
 11/96 anonim ***** válasza:
96%

9es vagyok a valasz pedig: a kutya IS családtag, azt keresi bent.

De tudod van egy olyan érzésem, hogy ő tovább marad bent, mint te.

2021. júl. 20. 20:40
 12/96 anonim ***** válasza:
96%
Faluból? Falun pont, hogy kint vannak az állatok :D
2021. júl. 20. 20:40
 13/96 anonim ***** válasza:
98%

Az állatok voltak ott előbb. Ha nem tetszik minek költöztél oda? Miért nem költözés előtt merültek fel benned ezek a kérdések?

Egyébként szakíts, persze. Mindenkinek jobb lesz.

2021. júl. 20. 20:41
 14/96 anonim ***** válasza:
98%

Nem mindenkinek van ilyen lelki világa, tudod az állatai előbb ott voltak neki, mint te és tudja mi az a felelősség.

Szánalmas vagy ha szerinted őket választja helyetted.

2021. júl. 20. 20:43
 15/96 anonim ***** válasza:
98%

A párom nem szereti a macskámat és ezt nem titkolta egy percig se. Egyszer utalt rá, hogy megszabadulhatnék tőle, például ajándékozzam el. Közöltem vele, hogy a macska addig lesz itt, amíg él és ha ezt még egyszer felhozza, nem leszek meggyőzve, hogy ezt róla is elmondhatom. Megértette.

Te választottad a párod kutyástól macskástól, ezt nem lehet róla leválasztani. Olyan, mintha kisgyerekessel jönnél össze, aztán meg pampognál, hogy de hát a gyerek idegesítő. A kapcsolattal vállaltad az állatokat is.

Ha nem tetszik, szakíts vele, jobban jár majd.

2021. júl. 20. 20:49
 16/96 anonim ***** válasza:
97%
8-as, akkor válaszolok a kérdésre: nem lenne rá szükség, hogy te szakíts velem, mert az után a mondatod után, hogy "az állatoknak nincs helye a házban", esélyed se lenne, hogy beköltözz hozzám. A kutyám és a macskám is ott lakik, az én otthonom az övék is. Nem te fogod megmondani, hogy az én házamban kinek van helye. De hogy neked nem, az biztos.
2021. júl. 20. 20:51
 17/96 anonim ***** válasza:
17%
Én össze sem jönnék ilyen lánnyal...Imádom az állatokat,de kutyának,macskának nincs helye a lakásban.Sok kettyós nő van,akik még az ágyban is felengedi őket.Nekem is van 2 kutyám(komondor)de a kertben őrzik a házat.Mikor vihar van,be engedem őket,mert félnek a dörgéstől.De ennyi...
2021. júl. 20. 20:51
 18/96 anonim ***** válasza:
85%
17, ne aggódj, az ilyen "kettyós" nők se állnának szóba veled. De talán nem is baj, mindenki megtalálja a párját.
2021. júl. 20. 20:57
 19/96 anonim ***** válasza:
98%
Miután te költöztél hozzá, neked kell alkalmazkodni a kutyajahoz. Nyilván tudtad, hogy bent lakik. Egyébként én sem tartanék bent kutyát, de ez már más kérdés.
2021. júl. 20. 21:02
 20/96 anonim ***** válasza:
19%

Persze, hogy szakítanék!

Sajnos a mai nők többsége már annyira kompromisszum képtelen, hogy inkább él együtt állatokkal, mert azok engedelmeskednek neki ,és nem tudnak visszaszólni, meg önállóan dönteni.

Amúgy kíváncsi lennék rá, hogy azok a hölgyek akiknek most itt habzik a szájuk, fordított helyzetben mit szólnának, ha ők lennének az utolsó helyen a pasijuknál a kutya meg a macska mögött!

2021. júl. 20. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!