Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a barátnőtökkel, ha jobban szeretné az
állatait, mint titeket?
Figyelt kérdés
Amikor beköltöztem hozzá, már akkor megmondtam neki, hogy az állatoknak nincs helye a házban. Azt válaszolta, hogy ezen ő nem akar változtatni.
A macska még nem annyira zavarna, de kutya mit keres a házban?????
Az állatok előbb voltak ott, mint te, és nyilván (normális) ember egy kan kedvéért nem fog tőlük megszabadulni... Előbb szabadul meg tőled, jól is teszi.
2021. júl. 20. 21:11
22/96 lizzi77 válasza:
Persze, ahogy a naccságos úr parancsolja... A vörös szőnyeget ne terítse ki neked mindennap, ha hazaérsz??? (Vagyis az ő házába, ahova nagy kegyesen beköltöztél..)
Manapság elenyésző számú a kifejezetten munkakutya, ergó a többi házi kedvenc... Érted:"házi"... Azért ez a neve. És mielőtt még felvetnéd,városban lakom, macskám van, a tesómék tacskója is gyakran van itt, most kapaszkodjál,lakásban vannak tartva, és még mindenki életben van... Felháborító, mi?
2021. júl. 20. 21:13
23/96 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek az a normális, hogy a kutya szabadon járkálhat és az àgyba is felugrálhat?
Nem viccelek, van, hogy négyen alszunk az ágyban az állatokkal együtt.......
2021. júl. 20. 21:13
24/96 anonim válasza:
Kérdező, nem normális, nekem is fúj lenne, de gondolom tudtad, hogy ő így él ott, nem? Nem beszéltetek erről a költözés előtt?
2021. júl. 20. 21:16
25/96 anonim válasza:
Szerintem az lenne a legjobb ha megmutatnad neki ezt a kérdést. Mindjárt megoldodna a problémád mert kihajitana :D
2021. júl. 20. 21:16
26/96 anonim válasza:
23# nem az ágyról volt szó a kérdésben, hanem a házról.. Ne terelj. Ha nem tetszik, lehet eltakarodni.
2021. júl. 20. 21:17
27/96 A kérdező kommentje:
Én a házba se engedném be őket......
2021. júl. 20. 21:18
28/96 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy ki szerint mi a normális. A barátnődnek ez normális, te meg ezt tudtad, mikor odaköltöztél. Innentől kezdve lehet menni a panaszoddal a sóhivatalba.
2021. júl. 20. 21:18
29/96 anonim válasza:
A kutyám előbb volt, mint a pasim. Egy (kutya)életre választok kutyát, hiszen neki csak én vagyok. Nagyon kötődöm az állatokhoz már pici korom óta, mindig volt kutyánk. Most labradorom van, nagyon emberbarát fajta, követ is mindenhova, vinni is kell mindenhova magunkkal. Hiába lakunk kertes házban, nelkülünk nem marad kint, bent van velünk, a kanapéra is feljöhet (ágyba nem). Nem érdekel, hogy többet kell miatta esetleg takarítani, hatalmas boldogságot okoz nekem ez a kutya és én is neki, a ház és a bútorok pedig csak tárgyak. A barátom is nehezen barátkozott meg ezzel a helyzettel, de ma már imádja, együtt szundítanak a kanapén, főz neki, stb. Ha valaki ezt nem tudná elfogadni, akkor ne akarjon velem lenni, mert ez az életem egyik alappillére. Ez nem azt jelenti, hogy a pasim van az utolsó helyen, teljesen más a kettő, de egy pasi (vagy bárki) miatt sem "szabadulnék meg" egyetlen állatomtól sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!