Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a barátnőtökkel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a barátnőtökkel, ha jobban szeretné az állatait, mint titeket?

Figyelt kérdés

Amikor beköltöztem hozzá, már akkor megmondtam neki, hogy az állatoknak nincs helye a házban. Azt válaszolta, hogy ezen ő nem akar változtatni.

A macska még nem annyira zavarna, de kutya mit keres a házban?????

2021. júl. 20. 20:31
 61/96 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, egyetlen kérdésre még mindig nem válaszoltál. Vajon tudatosan kerülted a válaszadást? Miszerint:

Mielőtt odaköltöztél, tisztában voltál azzal, hogy nála ez a helyzet az állatokkal kapcsolatban? Vagy a beköltözéskor "szembesültél" vele?

2021. júl. 21. 13:30
 62/96 anonim ***** válasza:
0%

Mi van lányok? Megint kielégítetlenek vagytok?

Kérdező!

Neked meg ha lenne egy csöpp önbecsülésed, már rég otthagytad volna a picsába, azt' öregedjen meg egyedül a macskáival!

2021. júl. 21. 13:40
 63/96 anonim ***** válasza:
93%

Milyen önbecsülésről beszélsz te 😂😂 háza sincs a nyomoréknak, ő költözött a csajhoz.

Nyomorék lúzer aki más házában okoskodik.

2021. júl. 21. 14:00
 64/96 anonim ***** válasza:
11%
Mert Ő biztos nem örökölt!
2021. júl. 21. 14:06
 65/96 anonim ***** válasza:
92%
Nyilván kielégületlenség = állatszeretet, nincs is ennél logikusabb dolog a világon... :"DDD
2021. júl. 21. 14:38
 66/96 anonim ***** válasza:
14%

kielégületlenség = állatszeretet

Nem!

kielégületlenség = bunkó, paraszt, flegma stílus

2021. júl. 21. 14:54
 67/96 A kérdező kommentje:

Igen, amikor odaköltöztem, már voltak állatai. És? Attól még továbbra sem az a normális, hogy minden állat ki-be járkálhat kedve szerint.

Mondtam neki bosszúból, hogy akkor én is befogadok egy kutyát, de nem ijedt meg tőle, csak örült az ötletnek.......

2021. júl. 21. 18:01
 68/96 anonim ***** válasza:
96%
Unalmas vagy már. Menj máshova trollkodni.
2021. júl. 21. 18:03
 69/96 anonim ***** válasza:
100%
Ez még mindig csak NEKED! nem normális. Neki és nagyon sok embernek az. Mit nem tudsz ezen felfogni?
2021. júl. 21. 18:27
 70/96 A kérdező kommentje:
Sokan írták, hogy nem normális, de az ő háza, nekem meg ezt el kell fogadnom. Ha nem normális, miért kéne elfogadni? Miért nem kéne inkább ebből a marhaságból kigyógyítani?
2021. júl. 21. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!