Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a barátnőtökkel, ha jobban szeretné az állatait, mint titeket?
Amikor beköltöztem hozzá, már akkor megmondtam neki, hogy az állatoknak nincs helye a házban. Azt válaszolta, hogy ezen ő nem akar változtatni.
A macska még nem annyira zavarna, de kutya mit keres a házban?????
Kérdező, egyetlen kérdésre még mindig nem válaszoltál. Vajon tudatosan kerülted a válaszadást? Miszerint:
Mielőtt odaköltöztél, tisztában voltál azzal, hogy nála ez a helyzet az állatokkal kapcsolatban? Vagy a beköltözéskor "szembesültél" vele?
Mi van lányok? Megint kielégítetlenek vagytok?
Kérdező!
Neked meg ha lenne egy csöpp önbecsülésed, már rég otthagytad volna a picsába, azt' öregedjen meg egyedül a macskáival!
Milyen önbecsülésről beszélsz te 😂😂 háza sincs a nyomoréknak, ő költözött a csajhoz.
Nyomorék lúzer aki más házában okoskodik.
kielégületlenség = állatszeretet
Nem!
kielégületlenség = bunkó, paraszt, flegma stílus
Igen, amikor odaköltöztem, már voltak állatai. És? Attól még továbbra sem az a normális, hogy minden állat ki-be járkálhat kedve szerint.
Mondtam neki bosszúból, hogy akkor én is befogadok egy kutyát, de nem ijedt meg tőle, csak örült az ötletnek.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!