Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a barátnőtökkel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a barátnőtökkel, ha jobban szeretné az állatait, mint titeket?

Figyelt kérdés

Amikor beköltöztem hozzá, már akkor megmondtam neki, hogy az állatoknak nincs helye a házban. Azt válaszolta, hogy ezen ő nem akar változtatni.

A macska még nem annyira zavarna, de kutya mit keres a házban?????

2021. júl. 20. 20:31
 31/96 A kérdező kommentje:
30 - a kutya előrevalóbb az embernél? Gratulálok.....
2021. júl. 20. 21:25
 32/96 anonim ***** válasza:
98%
Csak nálad van előrébb.
2021. júl. 20. 21:31
 33/96 anonim ***** válasza:
100%
31# senki nem fog megszabadulni a szeretett házikedvencétől, egy farok miatt. Benézted.
2021. júl. 20. 21:36
 34/96 anonim ***** válasza:
100%

31: Mit nem lehet ezen felfogni? Nem előrébb való, hanem családtag, az élete része volt már azelőtt is, mielőtt téged megismert. Normális felelős gazda nem dobja ki az állatát, csak mert neked nem tetszik. Olyan lányt kell keresned, akivel ilyen téren is egyetértetek.

Nálunk a kutya is és a macska is az ágyban alszik, ha úgy alakul, akkor négyen vagyunk. Mi mind a ketten így gondoltuk már megismerkedésünk előtt is, nekünk ez a természetes. Én négy éves korom óta macskával aludtam egy ágyban, el se tudnám képzelni az életem macska nélkül. Gondolod kidobnám az udvarra, csak mert megismertelek téged?

2021. júl. 20. 21:38
 35/96 anonim ***** válasza:
13%
Nem lesztek budosek, ha kutyával meg macskával egy ágyban alszotok?
2021. júl. 20. 21:51
 36/96 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A kutya a lábunknál szeret, a macskának meg amúgy sincs szaga. Ő szeret hozzánk bújni. De van zuhanyzónk is.
2021. júl. 20. 21:55
 37/96 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező! Nálam sem normális! Az állat az állat, ennyi. Nekem 2 benti macskám van, kutyát semmi pénzért nem tartanék bent, azok kint vannak. A macsekokkal nem sok baj van, elvannak magukban is, este a szobákba nem mehetnek be, azért van egy rendszerünk. Ha egy pasinak bent kutyája lenne nem kezdenék vele mert az "ilyenek" kissé fanatikusak... megértelek, nekem se tetszene.
2021. júl. 20. 22:10
 38/96 anonim ***** válasza:
64%

Igazad van, nem normális. Valakinél már az ágyban is alszik. Nem tudják elkülöníteni az állatot embertől, családtagként kezelik. Ezzel én nem értek egyet és mint látom, te sem.

Csakhogy: ezt tudtad amikor oda költöztél. Elfogadtad, hogy ez a helyzet, ezek után ne állíts fel új szabályokat.

2021. júl. 20. 22:46
 39/96 anonim ***** válasza:
21%
Kamu provokatív kérdés, de sosem kéne olyan nő, ahol a kutya az ágyban alszik. Az ilyen más gonoszságokra is képes.
2021. júl. 20. 23:02
 40/96 anonim ***** válasza:
92%

En ezert vittem minden randimra a kutyam a mostani elettarsamnal. Hat nem tudta volna elrejteni,ha nem szereti a kutyakat. 😂

8 eve elunk egyutt azota uj kutyaval. Latszik,hogy imadja. Olelgetem csokolgatom parpercenkent a kutyam. Csungunk egymason.

Mar az elejen meg kellett volna kerdezni ,hogy milyen allatai vannak es hol tartja oket stb. Akkor kellett volna szakitanod. Mostmar kovetkezetlen lepes aszakitas,de tedd meg inkabb. Rossz az utalat energiaja. Elveszed a helyet egy csupasziv komoly kotodesre alkalmas ferfitol.

2021. júl. 21. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!