Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a barátnőtökkel, ha jobban szeretné az
állatait, mint titeket?
Figyelt kérdés
Amikor beköltöztem hozzá, már akkor megmondtam neki, hogy az állatoknak nincs helye a házban. Azt válaszolta, hogy ezen ő nem akar változtatni.
A macska még nem annyira zavarna, de kutya mit keres a házban?????
Én úgy vágnálak ki mint macskát sz.rni, ha meg akarnád mondani, hogy a SAJÁT ingatlanomban hol van a helye az állataimnak. Ha nem tetszik akkor mehetsz amerre látsz.
Szerencsére a férjem ilyen szempontból (is) normális, de én szóba sem állnék egy ilyen kontrollmániás idiótával. Aludj kint, ha nem tetszik!
2021. júl. 21. 11:51
52/96 A kérdező kommentje:
Na, pont erről van szó, amiket itt írtok, hogy előrevalóbbnak tarotok egy állatot, mint egy embert. Ez beteges.
Nem a ház urának tartom magam, azt váron csak el, ami normális lenne, hogy az állat kint legyen, az ember pedig bent a házban.
2021. júl. 21. 12:05
53/96 anonim válasza:
Nyugodtan költözz el, ha nem tetszik.
2021. júl. 21. 12:11
54/96 anonim válasza:
Miért tartanálak többre az állataimnál, amikért felelősséget vállaltam és 10 éve velem élnek?
Te csak az épp aktuális pasika vagy, ha nem felelsz meg neki akkor jön a következő.
Hidd el, rengeteg olyan férfi van aki állatbarát és sokkal értelmesebb nálad, nem veszít semmit a csaj ha lelépsz.
2021. júl. 21. 12:15
55/96 anonim válasza:
Ez csak szerinted így normális. A párod szerint meg nem. És mivel az ő háza az ő szabályai szerint éltek. De ez későbbiekben is konfliktus lesz egy közös háznál szóval legjobb lenne ha szakitanatok.
2021. júl. 21. 12:17
56/96 anonim válasza:
Amúgy meg miért beteges az állatokat előbbre tartani az embereknél? (És ezzel nem azt mondom, hogy én a kutyámat a párom elé helyezem.) Mikor az emberek csak furják egymást, tönkre teszik a bolygót, csak magukkal törődnek, míg az állatok sokkal kevesebb kárt okoznak és nincs bennünk ilyen gonoszság. Szerintem több joguk van ezen a Földön élni, mint nekünk, akik képtelenek a természettel együtt működni és igenis sokat lehet tőlük tanulni. De nem véletlen mondják, hogy az alacsony IQ és EQ-val rendelkezők azok, akik nem szeretik az állatokat.
2021. júl. 21. 12:27
57/96 anonim válasza:
Hát egy állat előrébb való mint te...
2021. júl. 21. 12:48
58/96 anonim válasza:
52: persze hogy elvárhatod: a te állatoddal a saját házadban majd azt csinálsz, amit akarsz.
2021. júl. 21. 12:52
59/96 anonim válasza:
Kérdező az a baj nem érted a lényeget még mindig, azért nem fogja a házból ki tenni az állatokat mert olyan az embernek mint ha a testvére lenne .. te nem így nőttél fel , nem kerültél olyan helyzetbe hogy 1 kis álatt kis törbe bébiként ott tipeg előtted , aztán látod felnőni , normális embernál ilyenkor a szülői ösztönök törnek felszínre. Tehát ha sokáig piszkálód ezzel a barátnődet akkor a szülői harag fog rád lesújtani és repülsz majd a cuccaidal eggyütt , én szóltam !
2021. júl. 21. 13:20
60/96 anonim válasza:
Én mindig is éltem haltam a páromért, de ha választás elé állítana, hogy ő vagy az állatom, egyértelmű hogy az állat maradna. Nem lenne szívem kitenni a szűrét, ő meg ott szomorúan nézne engem, akinek én jelentem az életet, a támaszt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!