Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Léptem az életéből 3 hónapra, mert idegesített a barátnőm.Tudom, nem volt szép dolog. Hisztis volt, azt éreztem,hogy a szex sem úgy megy. Ő az utolsó üzenetben a lelépésem elôtt leírta hosszan, kívàn,szeret,de nem tudtam értékelni
Figyelt kérdés
annyira soknak éreztem, meg azt is éreztem,nem működik. Tudom,nem szép módot választottam,hogy ignoraltam es egy csomó kérdéssel egyedül hagytam. Szeretném most felvenni vele a kapcsolatot,mert hiányzik és megbántam.Kivulalloként nincs semmi esélyem,ugye? Tudom, elszúrtam, önző voltam, gerinctelen, szemétláda.Ezeket tudom. Nincs semmi esélyem már nála?2021. júl. 15. 08:06
71/96 A kérdező kommentje:
66,67,70:köszönöm. Nem lesz könnyű
2021. júl. 22. 08:09
73/96 A kérdező kommentje:
Harmincasok vagyunk mindenketten.
2021. júl. 22. 17:54
74/96 A kérdező kommentje:
Bár inkább hasonlított a viselkedésem egy tini hulyegyerekére
2021. júl. 22. 17:55
75/96 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy egy harmincas nő vissza fog fogadni. Hát, így jártál.
77/96 A kérdező kommentje:
76: nem túl sok jó. Szerintem meggyulolt
2021. júl. 26. 18:13
78/96 A kérdező kommentje:
Vagy csak idő kell neki
2021. júl. 26. 18:14
79/96 A kérdező kommentje:
Fejlemeny,akit érdekel: azt mondta,hogy nagyon szeretett engem és amikor eltűntem az életéből, hatalmasat csalódott bennem. Vegyesen érez irántam, hazudna,ha azt mondaná,hogy mar elmúltak az érzései irántam, hogy talán még szeret,de valami mégis meghalt benne. Most azt mondta, nem tudja,hogy bízzon meg bennem, fél attól, hogy újra ezt tenném vele. Tudom, jogos.... Bánok mindent. Rohadt nagy szemét voltam...nem ezt erdemelte. Ezek után nem tudom, hogyan tovább vele. Nem küldött el egyértelműen,de megmondta, a bizalom elveszett,valami meghalt. Nem adom fel, kell nekem....
2021. júl. 27. 14:20
80/96 anonim válasza:
#66 vagyok, meg a fasz tudja hányas még.
Szerintem ez nem veszett ügy. Szokták mondani, hogy ha egyszer valaki elveszíti a bizalmát, akkor azt nem lehet visszanyerni és valljuk be, jogosan vannak aggályai, hisz ő nem lát beléd, hogy mit érzel, bemondásra ezt nem fogja elhinni.
Viszont: továbbra is ugyanazt mondom, legyél mellette, támogasd, hallgasd meg és legyél a biztos pont az életében. Mennyire kommunikál veled? Csak válaszol, esetleg keres is? Szerintem beszélgessetek, nem feltétlen csak kettőtökről, bármiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!