Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Léptem az életéből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Léptem az életéből 3 hónapra, mert idegesített a barátnőm.Tudom, nem volt szép dolog. Hisztis volt, azt éreztem,hogy a szex sem úgy megy. Ő az utolsó üzenetben a lelépésem elôtt leírta hosszan, kívàn,szeret,de nem tudtam értékelni

Figyelt kérdés
annyira soknak éreztem, meg azt is éreztem,nem működik. Tudom,nem szép módot választottam,hogy ignoraltam es egy csomó kérdéssel egyedül hagytam. Szeretném most felvenni vele a kapcsolatot,mert hiányzik és megbántam.Kivulalloként nincs semmi esélyem,ugye? Tudom, elszúrtam, önző voltam, gerinctelen, szemétláda.Ezeket tudom. Nincs semmi esélyem már nála?
2021. júl. 15. 08:06
 11/96 anonim ***** válasza:
98%
Te mekkora paraszt vagy. 3 hónapig hozzá se szóltál, most hogy valószínűleg túl van rajtad megint el akarod baszni az életét?
2021. júl. 15. 08:25
 12/96 A kérdező kommentje:
10: a bátorító szavakért köszi. Nem lesz egyszerű,ide könnyebb volt leírni, de vszinű megpróbàlom. Tudom,H fontos voltam neki nagyon,csak nem ertekeltem
2021. júl. 15. 08:25
 13/96 A kérdező kommentje:
11: nem. Nem akarom
2021. júl. 15. 08:26
 14/96 anonim ***** válasza:
98%

Mennyi ideig voltatok együtt? Ha sokáig, akkor azért nem valószínű, hogy 3 hónap alatt túl tette magát. Főleg, hogy szó nélkül leleéptél és ott hagytad mint egy szardarabot. Ezt azért nem lehet feldolgozni pár hónap alatt, hacsak nem egy pár hónapos járogatásról van szó.

Én önző dolognak tartom valahol ezt, hogy újra fel akarsz bukkanni az életében, ugyanakkor én is így jártam és a szívem mélyén jól esett, hogy az exem belátta, hogy balf@sz volt. De bizalmat szavazni neki már nem tudnék.

2021. júl. 15. 08:35
 15/96 anonim ***** válasza:
98%
Ugyanígy "szakított" velem az exem egy fél éve. Nagyon megviselt, viszont én már rég túl léptem rajta és boldog, komoly kapcsolatban vagyok azóta. Nagyon nem hiányozna az életemből, hogy rám írjon.
2021. júl. 15. 08:36
 16/96 A kérdező kommentje:
14: fél êvet.
2021. júl. 15. 08:36
 17/96 A kérdező kommentje:
14: viszont tudom,H amit ő érzett irántam,elég mély dolog volt
2021. júl. 15. 08:37
 18/96 anonim ***** válasza:
98%
Önző vagy. Ezért léptél le. Most se érdekel a csak, csak az hogy neked jó legyen.
2021. júl. 15. 08:38
 19/96 A kérdező kommentje:
18: igen, önző módon viselkedtem vele,és csak magamat néztem,tudom. Nem ezt erdemelte
2021. júl. 15. 08:40
 20/96 anonim ***** válasza:
98%
Megérdemled a szenvedést 🤷🏻‍♀️ Ennyi.
2021. júl. 15. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!