Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Léptem az életéből 3 hónapra, mert idegesített a barátnőm.Tudom, nem volt szép dolog. Hisztis volt, azt éreztem,hogy a szex sem úgy megy. Ő az utolsó üzenetben a lelépésem elôtt leírta hosszan, kívàn,szeret,de nem tudtam értékelni
Semmi esélyed, egy ekkora féreg húzás után soha nem tudna már benned bízni - teljes joggal. Anélkül meg egyébként sincs semmi értelme.
Egy dolgot tehetsz - tanulsz ebből és a következő kapcsolatodban nem csinálsz ilyet még véletlenül sem.
Dehogy bántad meg, egyszerűen csak hiányzik, hogy valaki oda legyen érted.
Nem szépen cselekedtél, az tény, beláttad. Jól tetted. Viszont most azt tennéd a legjobban, ha keresnél másik lányt.
Voltam/vagyok ilyen helyzetben, annyira, hogy a randis valaszodig azt hittem, hogy az en exemrol van szo, mar irni is akartam, hogy Zsolti, te vagy az? Nem mondom, kicsit kihagyott a szivem, de az egyik válaszoló jol megirta: meg ha az egojanak jol is esne, bizalmat neked mar sosem tudna szavazni. Cserebe viszont kicsit jol felkavarnad az eletet ujra, meg orlodhetne rajtad, hogy mi legyen amire vegleg belatja, hogy mar nem tudna veled boldog lenni ezek utan.
Kerlek szepen hagyd ot, ha tenyleg szereted.
Írjál neki egy hosszas üzenetet, amiben kifejezed a sajnálatodat, azt hogy mit éreztél, mit miért csináltál, és hogy milyen vagy most ahelyett.
Aztán mond meg, hogy folytatni akarod az ismerkedést.
Hátha...
1. az, hogy rájöttél, féreg voltál, respect, sokaknak nem sikerül
2. a csaj ha van egy kis esze ajtót sem nyit neked, vagy rögtön rád vágja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!