Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Léptem az életéből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Léptem az életéből 3 hónapra, mert idegesített a barátnőm.Tudom, nem volt szép dolog. Hisztis volt, azt éreztem,hogy a szex sem úgy megy. Ő az utolsó üzenetben a lelépésem elôtt leírta hosszan, kívàn,szeret,de nem tudtam értékelni

Figyelt kérdés
annyira soknak éreztem, meg azt is éreztem,nem működik. Tudom,nem szép módot választottam,hogy ignoraltam es egy csomó kérdéssel egyedül hagytam. Szeretném most felvenni vele a kapcsolatot,mert hiányzik és megbántam.Kivulalloként nincs semmi esélyem,ugye? Tudom, elszúrtam, önző voltam, gerinctelen, szemétláda.Ezeket tudom. Nincs semmi esélyem már nála?
2021. júl. 15. 08:06
 41/96 A kérdező kommentje:
40: bölcs gondolat. Tisztában vagyok vele,hogy ha még sikerülne is,akkor sem lenne minden ugyanaz.
2021. júl. 15. 10:42
 42/96 anonim ***** válasza:
92%
Csak úgy se szó, se beszéd leléptél? Ez elég gázos. Ha az exem bocsánatot kérne, bebizonyítaná hogy megbánta és összejönnénk újra, mindig az járna a fejemben, hogy mikor fogja megcsinálni velem megint. A bizalmat nem lehet csak úgy visszahozni, főleg ennyire sunyi húzás után...
2021. júl. 15. 10:47
 43/96 anonim ***** válasza:
60%
Próbát megér. Aztán a lány eldönti mi legyen. Ha nem a válasz, akkor lépj túl. Ha igen, akkor meg ne rontsd el újra és becsüld meg!
2021. júl. 15. 10:56
 44/96 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Próbálom.
2021. júl. 15. 11:27
 45/96 anonim ***** válasza:
89%

Semmi esélyed, egy ekkora féreg húzás után soha nem tudna már benned bízni - teljes joggal. Anélkül meg egyébként sincs semmi értelme.

Egy dolgot tehetsz - tanulsz ebből és a következő kapcsolatodban nem csinálsz ilyet még véletlenül sem.

2021. júl. 15. 11:35
 46/96 anonim ***** válasza:
91%

Dehogy bántad meg, egyszerűen csak hiányzik, hogy valaki oda legyen érted.

Nem szépen cselekedtél, az tény, beláttad. Jól tetted. Viszont most azt tennéd a legjobban, ha keresnél másik lányt.

2021. júl. 15. 11:42
 47/96 anonim ***** válasza:
100%
Én ezek után a büdös életbe nem tudnék benned megbízni, mindig azon pörögnék, hogy mikor szívódsz fel megint. És igen, ez újra oda vezetne, hogy hisztis lennék, esetleg kötekedő, ami, ebben az esetben teljesen érthető lenne. Szerintem is hagyd ezt a lányt, keress valaki mást.
2021. júl. 15. 14:40
 48/96 anonim ***** válasza:
100%

Voltam/vagyok ilyen helyzetben, annyira, hogy a randis valaszodig azt hittem, hogy az en exemrol van szo, mar irni is akartam, hogy Zsolti, te vagy az? Nem mondom, kicsit kihagyott a szivem, de az egyik válaszoló jol megirta: meg ha az egojanak jol is esne, bizalmat neked mar sosem tudna szavazni. Cserebe viszont kicsit jol felkavarnad az eletet ujra, meg orlodhetne rajtad, hogy mi legyen amire vegleg belatja, hogy mar nem tudna veled boldog lenni ezek utan.

Kerlek szepen hagyd ot, ha tenyleg szereted.

2021. júl. 15. 23:18
 49/96 anonim ***** válasza:
51%

Írjál neki egy hosszas üzenetet, amiben kifejezed a sajnálatodat, azt hogy mit éreztél, mit miért csináltál, és hogy milyen vagy most ahelyett.

Aztán mond meg, hogy folytatni akarod az ismerkedést.

Hátha...

2021. júl. 17. 13:47
 50/96 anonim ***** válasza:
100%

1. az, hogy rájöttél, féreg voltál, respect, sokaknak nem sikerül

2. a csaj ha van egy kis esze ajtót sem nyit neked, vagy rögtön rád vágja

2021. júl. 19. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!