Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Léptem az életéből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Léptem az életéből 3 hónapra, mert idegesített a barátnőm.Tudom, nem volt szép dolog. Hisztis volt, azt éreztem,hogy a szex sem úgy megy. Ő az utolsó üzenetben a lelépésem elôtt leírta hosszan, kívàn,szeret,de nem tudtam értékelni

Figyelt kérdés
annyira soknak éreztem, meg azt is éreztem,nem működik. Tudom,nem szép módot választottam,hogy ignoraltam es egy csomó kérdéssel egyedül hagytam. Szeretném most felvenni vele a kapcsolatot,mert hiányzik és megbántam.Kivulalloként nincs semmi esélyem,ugye? Tudom, elszúrtam, önző voltam, gerinctelen, szemétláda.Ezeket tudom. Nincs semmi esélyem már nála?
2021. júl. 15. 08:06
 61/96 A kérdező kommentje:
Magyarazni nem nagyon tudtam, illetve nem fogadhato el magyarázat a lelepesemre
2021. júl. 21. 20:56
 62/96 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mostmár hagyd. Amúgy te vagy a férfi?
2021. júl. 21. 20:59
 63/96 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos ez volt a várható és egyben jogos reakció. Adj neki teret és időt.
2021. júl. 21. 21:01
 64/96 A kérdező kommentje:

62: ?

63: ha teret adok neki, akkor megint azt hiszi,nem gondolom komolyan

2021. júl. 21. 21:05
 65/96 A kérdező kommentje:
De felzaklattam az biztos....
2021. júl. 21. 21:12
 66/96 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondom, hogy teljesen engedd el és szard le, csak azt, hogy ne bombázd napi több üzenettel mondjuk. Legyél ott, de türelemmel.
2021. júl. 21. 21:15
 67/96 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
66-os jól beszél.
2021. júl. 21. 21:23
 68/96 anonim ***** válasza:
94%
Lehet engem lepontozni, de én sajnálom szegény lányt, és egyátalán nem szurkolok neked. Neki szurkolok, hogy lépjen túl rajtad. Se szó se beszéd eltűnsz 3 hónapra, ahelyett, hogy a kattanásodkor egyből megkeresed inkább a gyk-tól várod a megoldást, majd jössz és felzaklatod. Aztán ki tudja mikor lesz megint eleged és teszed ezt meg megint, igen, aki egyszer megcsinálta az meg fogja mégegyszer. Nagyon kevés a kivétel, és kötve hiszem, hogy te bele tartozol. Szegény lánynak mond meg inkább, hogy szánod-bánod, és elengeded,had találjon valakit, aki tényleg értékeli.
2021. júl. 21. 21:41
 69/96 A kérdező kommentje:

Azt mondja, megaláztam és főleg azzal,hogy kitàrta úgymond nekem az érzéseit én meg ennek ellenére null reakcioval léptem le. Igaza van.

68: lehet neked is igazad van.

De azt érzem, hogy szeretném jóvátenni és bebizonyítani, hogy tudom normalisan is.

Ha viszont reálisan nézzük,tényleg jó nagy g. .I voltam.

Mindegy.visszacsinalni nem tudok semmit. Lesz,ahogy lesz.

2021. júl. 21. 21:54
 70/96 anonim ***** válasza:
87%
Én vagyok a 47-es hozzászóló. Most így, a további kommentjeid alapján, eskü elhiszem neked, hogy tényleg szeretnéd jóvá tenni a dolgot. Nézd, a reakciója teljes mértékben érthető, hiszen nagyon eljátszottad a bizalmát. Amit most tehetsz, hogy türelmes leszel és kivársz, de azért érzékelteted vele, hogy szereted és vissza akarod őt kapni. Na itt kell nagy zsonglőrnek lenni, hogy ne legyél se túl kevés, se túl sok. Ebben viszont már nem lehet kívülállóként segíteni, hiszen te ismered őt.
2021. júl. 21. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!