Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Léptem az életéből 3 hónapra, mert idegesített a barátnőm.Tudom, nem volt szép dolog. Hisztis volt, azt éreztem,hogy a szex sem úgy megy. Ő az utolsó üzenetben a lelépésem elôtt leírta hosszan, kívàn,szeret,de nem tudtam értékelni
Én ugyanígy jártam el anno, bro. Igazi gyáva pöcs voltam. Nyilván utána visszakaptam mástól, aki szarba sem vett. Azóta a lányt eljegyezték, én meg jogosan szoptam be a dolgot.
Én a helyedben nem zaklatnám már fel, ki tudja mit élt át (sejthetjük). Próbáld objektíven nézni a helyzetet, bármennyire is nehéz. Valószínűleg már túl van rajtad, de legalábbis próbál.
Az egy dolog, hogy belátod a hibáidat. És igen, önző voltál, de kár a múlt időért. Ugyanis most is önző vagy. Ha összejött volna mással, vígan élnéd világodat. Neked viszont nem jöttek össze a dolgok és most kéne egy nő. És ráadásul ő tényleg szeretett téged, veled ellentétben, mert te meg csak önmagadat szereted.
Ha igazán megbántad, akkor tanulsz az esetből és tovább lépsz, a következő kapcsolatban meg odafigyelsz a társadra. De nagy szemétség az érzelmeit megint feldúlni, amikor ő már túl van rajtad.
Még egy rossz szenárió: ha tényleg bűntudatod van, és összejöttök ismét, lehet, hogy egy hirtelen felbuzdulás hatására eljegyzed, legalábbis házasságot, közös jövőt ígérsz neki, ő meg komolyan veszi, hiszen visszatértél hozzá, tehát "nem tudsz nélküle élni".
Majd jön a rádöbbenés, hogy ő még mindig hisztis, a szex még mindig nem olyan és kommunikálni sem tudtok, mint látszik. Te legalábbis nem tanultál meg. Legközelebb az oltárnál fogod otthagyni, vagy elvált anyát csinálsz belőle?
Fél év után 3 hónap, hát ez felejtős!
De leginkább ez az elsunnyogás.
Ez nem önzés, ez taplóság - éj, de finoman tudok fogalmazni.
Az jó,hogy rájöttél, legközelebb majd ne tegyél ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!