Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Léptem az életéből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Léptem az életéből 3 hónapra, mert idegesített a barátnőm.Tudom, nem volt szép dolog. Hisztis volt, azt éreztem,hogy a szex sem úgy megy. Ő az utolsó üzenetben a lelépésem elôtt leírta hosszan, kívàn,szeret,de nem tudtam értékelni

Figyelt kérdés
annyira soknak éreztem, meg azt is éreztem,nem működik. Tudom,nem szép módot választottam,hogy ignoraltam es egy csomó kérdéssel egyedül hagytam. Szeretném most felvenni vele a kapcsolatot,mert hiányzik és megbántam.Kivulalloként nincs semmi esélyem,ugye? Tudom, elszúrtam, önző voltam, gerinctelen, szemétláda.Ezeket tudom. Nincs semmi esélyem már nála?
2021. júl. 15. 08:06
 21/96 anonim ***** válasza:
98%
Fél évig voltatok együtt? Akkor visszavonom, már biztosan továbblépett rajtad. Szar ügy.
2021. júl. 15. 08:48
 22/96 anonim ***** válasza:
98%

Én ugyanígy jártam el anno, bro. Igazi gyáva pöcs voltam. Nyilván utána visszakaptam mástól, aki szarba sem vett. Azóta a lányt eljegyezték, én meg jogosan szoptam be a dolgot.

Én a helyedben nem zaklatnám már fel, ki tudja mit élt át (sejthetjük). Próbáld objektíven nézni a helyzetet, bármennyire is nehéz. Valószínűleg már túl van rajtad, de legalábbis próbál.

2021. júl. 15. 08:59
 23/96 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hogy belátod a hibáidat. És igen, önző voltál, de kár a múlt időért. Ugyanis most is önző vagy. Ha összejött volna mással, vígan élnéd világodat. Neked viszont nem jöttek össze a dolgok és most kéne egy nő. És ráadásul ő tényleg szeretett téged, veled ellentétben, mert te meg csak önmagadat szereted.

Ha igazán megbántad, akkor tanulsz az esetből és tovább lépsz, a következő kapcsolatban meg odafigyelsz a társadra. De nagy szemétség az érzelmeit megint feldúlni, amikor ő már túl van rajtad.

Még egy rossz szenárió: ha tényleg bűntudatod van, és összejöttök ismét, lehet, hogy egy hirtelen felbuzdulás hatására eljegyzed, legalábbis házasságot, közös jövőt ígérsz neki, ő meg komolyan veszi, hiszen visszatértél hozzá, tehát "nem tudsz nélküle élni".

Majd jön a rádöbbenés, hogy ő még mindig hisztis, a szex még mindig nem olyan és kommunikálni sem tudtok, mint látszik. Te legalábbis nem tanultál meg. Legközelebb az oltárnál fogod otthagyni, vagy elvált anyát csinálsz belőle?

2021. júl. 15. 09:21
 24/96 anonim ***** válasza:
40%
Engem dobtak így, pár hónapja, hasonló volt a szituáció. Nem tudom elmondani, mennyire fájt. Most kezdek túljutni rajta. Ha felkeresne és beismerné hogy hülye volt, megpróbálnám újra vele, mert nagyon szerettem. Szerintem egy próbát megér. De ne készítsd ki újra!
2021. júl. 15. 09:25
 25/96 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Kérdező: Egy próbát megér a dog - HA tényleg úgy gondolod, hogy készen vagy javítani a hibákat, és tényleg ki tudsz tartani mellette...
2021. júl. 15. 09:30
 26/96 anonim ***** válasza:
100%

Fél év után 3 hónap, hát ez felejtős!

De leginkább ez az elsunnyogás.

Ez nem önzés, ez taplóság - éj, de finoman tudok fogalmazni.

Az jó,hogy rájöttél, legközelebb majd ne tegyél ilyet.

2021. júl. 15. 09:31
 27/96 anonim ***** válasza:
89%
De még mindig önző vagy, "bro". Ne múlt időben beszélj.
2021. júl. 15. 09:40
 28/96 A kérdező kommentje:
Tudom, még mindig önző vagyok, de megbántam. Anno amikor összejöttünk, első randink után 2 hónappal később ő keresett meg,mert első randi után azt erezte,csak barátként tud ramtekinteni. Aztán adtam esélyt, összejöttünk,és megszeretett engem nagyon.En meg sajnos nem tetten bele annyi energiát,de nem azért,mert tüske maradt bennem az első randi után. Egyszerűen csak hülye voltam
2021. júl. 15. 09:45
 29/96 A kérdező kommentje:
Mindenben alkalmazkodott hozzám, ragaszkodott. Most nem tudom,mi van vele, de szeretném,ha tudná, megbántam és fontos nekem, rájöttem
2021. júl. 15. 09:47
 30/96 anonim ***** válasza:
100%
De pont ez a baj. Neked ezt magaddal kell lerendezni, magad miatt tudd, hogy hülye vagy, ne azért, hogy ezt elmondd a lánynak, és manipulálni próbáld.
2021. júl. 15. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!