Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti tudtok szeretni és értékelni az emberi értékeket?
Csakmert kifogtál egy olyat aki csak a szexre hajtott, nem kell általánosítani :)
Valóban rengeteg ilyen férfi van
De rengeteg olyan is van aki valóban tud szeretni, bármit megadna hogy boldoggá tegyen, sose csalna meg, minden nap kimutatja mennyire szeret , nem csak a szexre hajt
Én értékelem, és szeretem. Romantikus vagyok. Szeretek oda bújni ahhoz kit szeretek. Szeretem kifejezni a szeretetem, és hogy ő fontos nekem, és mindenét szeretem.
Szóval igen. De nem igazán találok így barátnőt. Bár hiányzik. És sokat szenvedtem az előző miatt. Ezt azért mondtam el, hogy lásd hogy tényleg kívül belül szerettem mindenét.
A többbi férfi nevében nem tudok nyilatkozni.
Az, hogy az ilyen alakokat találod meg, mint az exed, bizonyítja az elméletemet, hogy a lányok számára az apjuk az elsődleges férfiminta. Tehát ha az apa nem teszi magasra a lécet, a lány elvárásai is alacsonyabbak lesznek.
Én totál ilyen lelkizős, lélekbúvár, érzelmes személy vagyok férfiban, mésem érdeklődik egy nő sem felőlem. Szóval a nőknek nem tudom mi kell, mert ha pl.: előrukkolok valakinek a fent említett tulajdonságokkal, akkor már el is vágtam magamat nála.
Röviden: lenne olyan személy, aki tudná szeretni és értékelni az emberi értékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!