Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ti tudtok szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti tudtok szeretni és értékelni az emberi értékeket?

Figyelt kérdés
Apámmal ma beszélgettem, hogy az exemnek csak a szex kellett, ezen kívül semmi más. Szerinte a férfiak így működnek, hogy valamelyik k*rvázik, iszik, dohányzik és ez így van rendjén. Csak szexet adjon a nő, erre való a többi nem számít. Szóval nincs szeretet, szerelem a férfi részéről csak és kizárólag a pin@, ami létezik.
2018. szept. 9. 20:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazatok van.
2018. szept. 9. 20:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Apád egy tipikus idióda fa@. Már bocsi tudom hogy az apád de az ilyeneket akasztófára küldeném mindd!

Kollégám is hasonló és a fiának aki 7 éves, ilyen dolgokat mond már most! Aztán löki a süket dumát hogy hát meg kell neki tanítani...ember...:(

2018. szept. 9. 21:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Nyugi, az én apám is ilyen. Szerencsére nem ütöttem rá.
2018. szept. 9. 22:14
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel sohasem voltak problémáim, Kérdező. Fordítva, visszafelé már annál inkább...
2018. szept. 9. 23:13
 15/18 peca1000 ***** válasza:
5%

Apukádnak nincs igaza.

A nő nem csak szexre való, hanem mosásra, főzésre, takarításra is! :)

Ezek nagyon fontos emberi tulajdonságok, ezeket értékelem igazán még a nőknél :)

A többiben igazad van apukádnak :)

2018. szept. 10. 07:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon sajnállak.

Őt egy pöppet jobban.

2018. szept. 10. 10:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha ilyen apám lenne, már nem lenne az apám.

Ha olyan lányom lenne, mint te. Aki ekkora baromságokat megfontolásig elvisz, biztos kasztráltatnám magam, annyira fos szülő lennék.

Csak a személyiség számít. Mikor tanuljátok már meg?

2021. júl. 17. 13:51
 18/18 A kérdező kommentje:
17. Mostmár belátom, tényleg az számít.
2021. júl. 17. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!