Aki NEM támogatja a menekültek befogadását és letelepítését az maradi gondolkodású, és nem vallja az európai értékeket? Továbbá megtagadja az emberi jogokat?
akkor maradi vagyok.
Nekem nincs gondom ha egy iráni matematikus idejön.
A szingapúri szívsebésszel sem.
de mit kezdjunk egy szomaliai kecskepásztorral akinek az olvasás is kihivás?
Továbbá nem olyan retardált hogy bevegye az ellenzék felesleges hisztériakeltését.
Szét lehet nézni Európában.
Igen, mi "maradiak" meg "nácifasisztatarisznyaharisnyák", de ti akik szűretlenül beengednétek mindenkit meg elmebajosak vagytok.
Persze majd mindjárt megmagyarázzák a kollégáid, hogy csupa mérnök, orvos, ésatöbbi jönne akik képzettebbek a magyaroknál! :)
Szerintem nem maradi gondolkodású, épeszű ember számol kockázatokkal, csak a ló túlsó oldalára sem szabad átesni, amikor valaki anélkül, hogy legalább minimálisan tájékozódna és anélkül, hogy ennek a morális oldalával is számolna minden alternatíva felvetése nélkül csak kijelenti, hogy nem és kész.
Olyan ez, mintha égne a házam én meg agresszív kismalac módjára követelném, hogy ne égjen és kész. Ettől a probléma nincs megoldva.
# 8/8 Időpont ma 12:19
Jah, mert az ellenzék plakátolta tele a fél országot azzal, hogy agresszív kismalac módjára tiszteletet követel, ahelyett, hogy kiérdemelné azt :-D
és az ellenzék azzal, hogy hozzanak egy normális miniszterelnököt, ahelyett hogy ők maguk ajánlanának egyet? :)
(jujj ilyet rég nem égettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!