Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki NEM támogatja a menekültek...

Aki NEM támogatja a menekültek befogadását és letelepítését az maradi gondolkodású, és nem vallja az európai értékeket? Továbbá megtagadja az emberi jogokat?

Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 11:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

akkor maradi vagyok.

Nekem nincs gondom ha egy iráni matematikus idejön.

A szingapúri szívsebésszel sem.

de mit kezdjunk egy szomaliai kecskepásztorral akinek az olvasás is kihivás?

2015. jún. 21. 11:20
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Továbbá nem képes elfogadni, hogy szegény menekültek a jobb élet reményében jönnek ide, és rasszista is, meg kirekesztő, ja meg önző is, mert a saját érdekeit is szem előtt tartja. Calaisban megöltek egy lengyel teherautó sofőrt, pofátlanul bemásznak a rakományba, kidobálják azt. Már most sem veszik figyelembe mások érdekeit, mi lesz, ha még jogokat is kapnak itt?
2015. jún. 21. 11:20
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Bárki jöhet dolgozni ide ha akar, de igyenélőből már felszaporítottuk a saját populációnk, nem kell mégtöbb. Ugyanez igaz Európa többi országára is. Mondom máshogy: te miért nem fogadsz be pár csövest a lakásodba, és tartod el őket aztán, mondván ő micsoda szegény szerencsétlen ember?
2015. jún. 21. 11:24
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

Továbbá nem olyan retardált hogy bevegye az ellenzék felesleges hisztériakeltését.

Szét lehet nézni Európában.

2015. jún. 21. 11:25
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Aki nem támogatja a gyilkos bevándorlókat, az éppen az emberi jogokat védi.
2015. jún. 21. 11:43
 6/13 anonim ***** válasza:
69%

Igen, mi "maradiak" meg "nácifasisztatarisznyaharisnyák", de ti akik szűretlenül beengednétek mindenkit meg elmebajosak vagytok.

Persze majd mindjárt megmagyarázzák a kollégáid, hogy csupa mérnök, orvos, ésatöbbi jönne akik képzettebbek a magyaroknál! :)

2015. jún. 21. 12:06
 7/13 ConnectCare ***** válasza:
60%

Szerintem nem maradi gondolkodású, épeszű ember számol kockázatokkal, csak a ló túlsó oldalára sem szabad átesni, amikor valaki anélkül, hogy legalább minimálisan tájékozódna és anélkül, hogy ennek a morális oldalával is számolna minden alternatíva felvetése nélkül csak kijelenti, hogy nem és kész.

Olyan ez, mintha égne a házam én meg agresszív kismalac módjára követelném, hogy ne égjen és kész. Ettől a probléma nincs megoldva.

2015. jún. 21. 12:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Pont az ellenzékre jellemző, hogy inkább meg kéne kérni az illegális bevándorlókat hogy légyszíves ne lépjék át a határt :).
2015. jún. 21. 12:19
 9/13 anonim ***** válasza:
41%

# 8/8 Időpont ma 12:19

Jah, mert az ellenzék plakátolta tele a fél országot azzal, hogy agresszív kismalac módjára tiszteletet követel, ahelyett, hogy kiérdemelné azt :-D

2015. jún. 21. 12:54
 10/13 anonim ***** válasza:

és az ellenzék azzal, hogy hozzanak egy normális miniszterelnököt, ahelyett hogy ők maguk ajánlanának egyet? :)

(jujj ilyet rég nem égettem)

2015. jún. 21. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!