Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérhetem ezt a férjemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhetem ezt a férjemtől, vagy ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk házasok, van egy 4,5 éves fiunk. Több gyereket nem szeretnék, amit a gyerekünk születése után mondtam is a páromnak. 6 hónapja ritkult köztünk a szex, váratlanul megszűnt a munkája, ilyen mentális állapotban nem volt kedve, legalábbis nekem ezzel magyarázta. Nekem mindig is sokkal nagyobb az étvágyam volt ilyen téren, a napiról lecsökkent heti 3-ra. Lett új munkahelye, viszont a szex továbbra sem lett a régi mennyiségű. Erre azt mondta, hogy értsem meg, neki idő kell még. Tegnap délután kaptam egy üzenetet egy nőtől, hogy mostmár bevallja nekem ő az igazságot, a férjem a szeretője és 2 hónapos terhes tőle. Először azt hittem, hogy rossz helyre küldte az üzenetet, de sajnos nem. Sokkot kaptam, fogalmam sem volt, hogy mit tegyek, életem legborzasztóbb napja a tegnapi. Leültem a párommal beszélni, mire megnyugodtam annyira, hogy higgadtan kérdőre vonjam. Kiderült, hogy a nő átejtette, nem szedte be a fogamzásgátló tablettáját, a párom egyáltalán nem akart tőle gyereket. Bánja a történteket, gondolkodás nélkül minket választana. Egész éjszaka ezen gondolkodtam, hogy mi lenne ebbben a helyzetben a legbölcsebb döntés. Egy megcsalást könnyebben megbocsájtanék, ezt nehezebb lesz, de a kapcsolatunkért és a fiunkért megteszem, viszont azt szeretném cserében, hogy a nő vetesse el a gyerekét. El sem tudom képzelni, hogy magyarázhatnánk meg a gyerekünknek, hogy apa félrelépése miatt lesz egy féltesója...
2021. júl. 14. 18:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
100%
#69 Örülünk, hogy neked ez belefér a kapcsolatodba. De nekünk nagyon nem. Nem mindenki szeret megalázva lenni egy életre ;)
2021. júl. 15. 20:16
 72/76 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nálunk 10 év után beütött anyagilag a krach anno. Akkor voltunk életünkben a legkőzelebb egymáshoz és ketten kilábaltunk belőle. Nem gondolod, hogy valami nagyon gáz a ti kapcsolatotokban, ha egy ilyen problémánál nem összefogtok, hanem a párod máshol vígasztalódik? Bocs, de folyamatosan írod a lelki köteléket, barátságot, ennyire naív nem lehetsz komolyan. A te részedről lehet, de a párod részéről biztos nem. Előfordulnak egy kapcsolatban hullámvölgyek, de ahol tényleg társak, ott a megcsalás nem, mert a felek nem okoznának a másiknak fájdalmat és nem érné meg nekik kockáztatni. Én is egy ilyen szeretői kapcsolatból születtem, de ott a feleség nem tud a mai napig róla. Mikor meghalt az apám, kérdezték páran, hogy miért nem keresem meg onnan a féltestvéreket. Én nem szeretném, maradjanak abban a tudatban, hogy normális férjük, apjuk volt. Na a te férjedben feléd még ennyi érzés sincs, mint nekem vadidegenek felé. Ez pedig, hogy a férjed el akarta mondani, nem , nem akarta, gondolom győzködte az abortusz miatt, nem véletlen, hogy a szerető felnyomta nálad.
2021. júl. 15. 21:36
 73/76 anonim ***** válasza:
71%
darkenthanblack egy megkeseredett incel, agyilag tényleg sötét szegényke, ahogy a kis neve is reklámozza. Mindig ilyen csicska, igénytelen nőkről fantáziál csóri gyerek.
2021. júl. 15. 22:35
 74/76 anonim ***** válasza:
84%

A kerdező egy csomó sületlenséget említett.

Te nem mondod meg sem a férjednek ,sem a nőnek,hogy a nő mit csináljon!!

Azaz a ferjednek hiába szabsz feltetelül valamit,ami nem rajta múlik!

A nő dönthet a gyerekkel kapcsolatban saját belátása szerint.

És mivel pont gyereket szeretne,biztosan nem fog lemondani róla.

Ez az alapkiinduló helyzeted.

Ehhez kell igazítanod a dönteseidet,ami a férjedre es rad tartozik,nem pedig egy 3 ik személyre!

2021. júl. 16. 10:46
 75/76 anonim ***** válasza:
30%

Mond meg a gyereknek, hogy valószínűleg lesz egy féltesó, aki nem fog veletek élni. Már nem 2 éves. Megérti.

2 hónapos korban már ne vetesse el. Addigra már bőven kialakult az idegrendszer. A magzat érezné a burtális fájdalmat, ahogy szanaszét zúzzák a testét. Ennek már annyi.

Meg a nő nem a férjed. A férjednek nem mobdhatod hogy más mit csináljon, max hogy ő mit csináljon.

2021. júl. 17. 15:12
 76/76 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hogy alakult ez a helyzet?
2021. szept. 24. 22:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!