Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérhetem ezt a férjemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhetem ezt a férjemtől, vagy ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk házasok, van egy 4,5 éves fiunk. Több gyereket nem szeretnék, amit a gyerekünk születése után mondtam is a páromnak. 6 hónapja ritkult köztünk a szex, váratlanul megszűnt a munkája, ilyen mentális állapotban nem volt kedve, legalábbis nekem ezzel magyarázta. Nekem mindig is sokkal nagyobb az étvágyam volt ilyen téren, a napiról lecsökkent heti 3-ra. Lett új munkahelye, viszont a szex továbbra sem lett a régi mennyiségű. Erre azt mondta, hogy értsem meg, neki idő kell még. Tegnap délután kaptam egy üzenetet egy nőtől, hogy mostmár bevallja nekem ő az igazságot, a férjem a szeretője és 2 hónapos terhes tőle. Először azt hittem, hogy rossz helyre küldte az üzenetet, de sajnos nem. Sokkot kaptam, fogalmam sem volt, hogy mit tegyek, életem legborzasztóbb napja a tegnapi. Leültem a párommal beszélni, mire megnyugodtam annyira, hogy higgadtan kérdőre vonjam. Kiderült, hogy a nő átejtette, nem szedte be a fogamzásgátló tablettáját, a párom egyáltalán nem akart tőle gyereket. Bánja a történteket, gondolkodás nélkül minket választana. Egész éjszaka ezen gondolkodtam, hogy mi lenne ebbben a helyzetben a legbölcsebb döntés. Egy megcsalást könnyebben megbocsájtanék, ezt nehezebb lesz, de a kapcsolatunkért és a fiunkért megteszem, viszont azt szeretném cserében, hogy a nő vetesse el a gyerekét. El sem tudom képzelni, hogy magyarázhatnánk meg a gyerekünknek, hogy apa félrelépése miatt lesz egy féltesója...
2021. júl. 14. 18:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
87%
Lesz kistestver. Tartasdijat kell fizetnie, ha nem is tart igenyt a lathatasra. Es a nonek ebbe a jogaba senki nem szolhat bele.
2021. júl. 14. 19:44
 42/76 anonim ***** válasza:
77%
A köteles rész mindig jár!
2021. júl. 14. 19:46
 43/76 anonim ***** válasza:
84%
Most estére felb*sztam magamat.
2021. júl. 14. 19:56
 44/76 anonim ***** válasza:
92%

"minden gyereknek apával és anyával kellene felnőnie, hogy mindent maradéktalanul megkapjon, mind anyagilag, mind érzelmileg"

Gyönyörű. Ezért "bocsátott meg" a férjnek. Igazából a kérdező magát veri át/védi az egoját, mert ha beismeri az igazat, (= hogy a férje tapló, hiába mosogat meg basz hozzá egy csokit), akkor ő és az ő gyereke lesz a nemkívánatos.

2021. júl. 14. 20:16
 45/76 anonim ***** válasza:
100%

Tehát nem elég, hogy félrek.r, még annyira hülye és felelőtlen is, hogy gumit sem húz?

Nem tudom melyiket emészteném meg nehezebben...azt, hogy megcsalt, vagy azt, hogy akkora k.ott kretén, hogy egy vadidegen nővel gumi nélkül kefél, amivel nem elég, hogy teherbe ejti, még engem is veszélyeztet...

Elmennlk egy STD szűrésre és soha a büdös életben többet nem akarnám látni.

2021. júl. 14. 20:35
 46/76 A kérdező kommentje:
Nem szorulok rá anyagilag, keresetünk 10 000 Ft-ban tér el, így ez semmilyen szerepet nem játszott a döntésemben. Nem fogok játszmázni, én mindig is az őszinte, egyenes kommunikáció híve voltam. Jogilag nem tudom hogy van, de egyáltalán nem az zavarna, hogy egy másik gyerek is örökölne a párom után. 2 hete voltam nőgyógyásznál, nem talált semmi problémát, STD szűrésre viszont szeretném, ha mindketten elmennénk.
2021. júl. 14. 20:59
 47/76 anonim ***** válasza:
100%
"én mindig is az őszinte, egyenes kommunikáció híve voltam" és látod mire mentél vele. Szerintem most is simán hazudik, mert úgy sem ismered a másik felét a dolognak.
2021. júl. 14. 21:01
 48/76 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, nem is ez az első félrelépése a férjednek. Ki tudja mióta néz hülyének és ver át? Itt meghalt a bizalom, és már SOHA nem lesz semmi olyan, mint régen. Nekem ilyen hazug kapcsolat nem kellene. De te úgy látszik szeretsz szenvedni.
2021. júl. 14. 21:12
 49/76 anonim ***** válasza:
45%
Persze, hogy hazudik. A kérdező borzasztó naiv, de majd tanul az élettől. Most az a fontos neki, hogy jó állás, gyerek férj, meg van és éli kifelé a látszatot. Nyeregben éri magát , mert "nyert" a szeretővel szemben és elhiszi Ő fontos, meg a család. Azon nem is gondolkodik el szerintem,hogy Ő miben hibás, hogy a férje elment máshoz, és nyilván nem pár alkalom volt. Most lehet meghúzza magát a férje, valószínű a szerető sem kér sokat belőle ezután, mert átverte, otthon meg a biztos kényelem. Otthon majd tündi-bündi férj lesz aki szánja bánja. Egy ideig, lehet pár évig is. Aztán majd pár év múlva kezdődik elölről vagy lelép magától. Nyilván nem lesz az élethosszig tartó házasság. Van a szitu mikor megcsalás után újra egymásra lehet találni,nem azt mondom,hogy nem, de ez nem az a szituáció.
2021. júl. 14. 21:16
 50/76 A kérdező kommentje:
Tévedsz, az első kérdéseim között volt, hogy mikor és minek a hatására döntötte el, hogy megcsal, mit rontottam el, hogy erre az elhatározásra jutott, miért nem jelezte felém, hogy problémája van, és nem a munkahelye elvesztése csak kizárólagosan a gond.
2021. júl. 14. 21:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!