Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetem ezt a férjemtől, vagy ti mit tennétek a helyemben?
"El sem tudom képzelni, hogy magyarázhatnánk meg a gyerekünknek, hogy apa félrelépése miatt lesz egy féltesója..." Mondjuk így: Apád feélrelépése miatt van egy féltesód.
"viszont azt szeretném cserében, hogy a nő vetesse el a gyerekét" Hát, ha odajönne hozzám egy vadidegen, hogy öljem meg a gyerekem, mert -miért is? Mit akarsz mondani a másik nőnek?
Akkor sem rendelkezdhetsz mások teste felett, ha a nő dierkt nem vette be a fogamzásgátéó tablettát. "viszont azt szeretném cserében, hogy a nő vetesse el a gyerekét." Ezt hogy gondoltad mégis? Nem védem a nőt, mert aljas dolgot tett, de a férjed is hibás, hiszen elővigyázatlan volt. Ha két nővel szexel, akkor legalább annyi lehetett volna benne, hogy a biztonság kedvéért óvszert húz.
Itt nem az a kérdés Te mit szeretnél a másik gyermekkel kapcsolatban. Ez van, megtörtént.
Egészen meredek az utolsó két mondata a kérdésnek, jó volna ha egy kicsit átgondolnád.
Ha akarsz, kibékülsz a férjeddel, de a nőt ne zsarold a gyerekkel, mert nem a te méhedben van....
A férjedtől ezt nem kérheted, mert nem ő döntött így. Kétlem hogy a nő adni fog a szavadra. Nekem úgy tűnik, hogy mindennel azon van, hogy szétszedjen titeket.
Én nem aggódnék amiatt hogy mit fogok mondani a gyereknek. Ha elég nagy lesz hogy megértse akkor simán mondjátok el az igazat. Ha ezt megfelelően kezelitek, akkor még hasznára is fog válni, hogy lát egy jó mintát a konfliktuskezelésre.
Az életben nem lehet megúszni a rázós részeket. Mindenki megkapja, a gyerek is megfogja kapni a saját életében. A kérdés, hogy hogyan veszitek az akadályt?
Egy nehéz döntés meghozásához két szerv kell. Egy fej és egy szív. Ha bármilyen opcióra ezek egy irányba mutatnak, akkor arra van az út.
Na te is csak a pletykatol felsz semmi mastol. Lenyegtelen, h a pasi felrement. Csak az a fontos, h vetesse el a gyereket es akkor minden rendben.
Eleg rossz hozzaallas. Paros labbal kene a palit elrugdosni a terhes nohoz. Legyen mar tartasod, most csinaltak bohocot beloled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!