Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérhetem ezt a férjemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhetem ezt a férjemtől, vagy ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk házasok, van egy 4,5 éves fiunk. Több gyereket nem szeretnék, amit a gyerekünk születése után mondtam is a páromnak. 6 hónapja ritkult köztünk a szex, váratlanul megszűnt a munkája, ilyen mentális állapotban nem volt kedve, legalábbis nekem ezzel magyarázta. Nekem mindig is sokkal nagyobb az étvágyam volt ilyen téren, a napiról lecsökkent heti 3-ra. Lett új munkahelye, viszont a szex továbbra sem lett a régi mennyiségű. Erre azt mondta, hogy értsem meg, neki idő kell még. Tegnap délután kaptam egy üzenetet egy nőtől, hogy mostmár bevallja nekem ő az igazságot, a férjem a szeretője és 2 hónapos terhes tőle. Először azt hittem, hogy rossz helyre küldte az üzenetet, de sajnos nem. Sokkot kaptam, fogalmam sem volt, hogy mit tegyek, életem legborzasztóbb napja a tegnapi. Leültem a párommal beszélni, mire megnyugodtam annyira, hogy higgadtan kérdőre vonjam. Kiderült, hogy a nő átejtette, nem szedte be a fogamzásgátló tablettáját, a párom egyáltalán nem akart tőle gyereket. Bánja a történteket, gondolkodás nélkül minket választana. Egész éjszaka ezen gondolkodtam, hogy mi lenne ebbben a helyzetben a legbölcsebb döntés. Egy megcsalást könnyebben megbocsájtanék, ezt nehezebb lesz, de a kapcsolatunkért és a fiunkért megteszem, viszont azt szeretném cserében, hogy a nő vetesse el a gyerekét. El sem tudom képzelni, hogy magyarázhatnánk meg a gyerekünknek, hogy apa félrelépése miatt lesz egy féltesója...
2021. júl. 14. 18:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező,

Ne haragudj, hogy beleszólok, de sűrűn olvasom ezt a fórumot és minden egyes hasonló kérdésnél elsöprő többségben vannak azok a válaszolók, akik így meg úgy kidobnák, azonnal válna, taknyán csúszna, stb hasonlók.

Ez nem a kérdésednek és a te konkrét helyzetednek szól.

Nem nekik kell viselniük a döntés következményeit és nem ismernek semmilyen körülményt csak az adott és leírt szituációt. Persze hogy nekik könnyű és egyértelmű ilyeneket írni.

2021. júl. 14. 21:42
 52/76 anonim ***** válasza:
84%

Legalább annyi eszed lehetne a nagy megbocsájtás közepedte, hogy házastársi vagyonmegosztás keretein belül a nevedre bűvészkednéd az ingatlanokat, sőt, akár az ingóságokat is.

Utána nagylelkűsködhetsz az esélyeddel, ami pár éven belül elválik, él -e vele.

2021. júl. 14. 22:18
 53/76 anonim ***** válasza:
82%

Tegnap délután borult ki a bili, és te 24 óra múlva kiírod a kérdésed a gyékára, majd készségesen válaszolgatsz is.

Pont így viselkedik az, akinek romokban az eddigi élete.

2021. júl. 14. 22:18
 54/76 anonim ***** válasza:
100%
A férjed hónapok óta más nő ágyába jár, ki sem derült volna, ha nem ejti teherbe és a nő nem borít mindent. A férjed nem szeret téged, persze, hogy a megszokott, nyugis életét választaná. De erre miért nem gondolt, mikor félrement? Hol volt, az a marha nagy kötelék. Ez a te agyadban van maximum, de, hogy a férjednél nincs, az tuti. Maradj vele, aztán amikor péntek esténként megy a gyerekért, agyalhatsz rajta, hogy történik e más is. Ha a nő el is veteti, mi a garancia, hogy a férjed hűséges lesz. Nem lesz megmondom, nálatok már eltört valami, nem fog megjavulni.
2021. júl. 14. 22:36
 55/76 A kérdező kommentje:
Megtanultam higgadt maradni a legnehezebb helyzetekben is. A gyerekünk nem 2 idegbeteg, ordítozó szülőt érdemel, igyekszem arra, hogy semmit ne vegyen észre ebből az egészből, az ő kiegyensúlyozott,nyugodt gyermekkora mindennél többet ér, ezt tartom szem előtt. Érdekelnek a meglátásaitok, ezért a fontosabbnak ítélt kommentekre reagálok, hátha azáltal máshogy ítélitek meg az esetünket. Kiderült volna, tervezte elmondani, csak vêgül mindig visszakozott, mert félt a reakciómtól. Mondtam neki,hogy nekem is jóval könnyebb lett volna,ha tőle tudom közvetlenül, nem a nő ír rám Messengeren.
2021. júl. 15. 07:58
 56/76 anonim ***** válasza:
100%

Fontos a nyugodt gyerekkor, de az is fontos, h a gyerek ne azt lassa, h anyuka mindent elfogad apukatol es rongykent kezeli. Hosszutavon te kikeszulsz ebben.

Most azt hiszed nem lesz tobb felrelepes es minden oke lesz innentol kezdve, hat hidd el, h olyan csak a meseben van.

2021. júl. 15. 08:05
 57/76 anonim ***** válasza:
100%

Te kábszizol? Vagy valami nyugtató?

Én kevesebbért ott hagytam a férjemet, hogy a lányom ne gondolja egész életen át, hogy nyelni, tűrni, hazugságban kell élni egy nőnek. Remélem ő is erős lesz és feláll, ha menni kell.

De a ti életetek, hajrá.

2021. júl. 15. 08:15
 58/76 anonim ***** válasza:
100%

"el akarta mondani"

" a nő verte át"

Te hallod magad? Lassan a férjed lesz a Szent, mert megcsalt és gyereket csinált egy másik nőnek. Ennyire senki nem lehet naiv.

2021. júl. 15. 09:29
 59/76 anonim ***** válasza:
100%
"nyugodt gyermekkora mindennél többet ér, ezt tartom szem előtt" Nem ezt tartod, ez a kifogás. Saját kudarcod nem akarod belátni saját magad előtt sem, kifelé pláne nem akarod, hogy lássák. Gyerek miatt maradunk együtt az az esetek 90%-ban kifogás. És ebben benne vagytok.
2021. júl. 15. 11:19
 60/76 anonim ***** válasza:
100%
Biztos marha nehéz, én totál kiborulnék. Viszont nekem a gyerekeim apja a társam, akiben a világon a legjobban megbízok, ha ezt eljátszaná, még ha a szívemet is tépnék ki, de nem maradnék vele. Ez a férjednél nem egy botlás volt, hanem hónapokig megcsalt, átvert. A másik nőnek se tudhatod, hogy miket mondhatott, ha csak úgy gyereket akar neki szülni. Én a helyedben felvenném a szeretővel a kapcsolatot, hogy mi is történt és felvilágosítanám, hogy őt is átverte. Nem kell a férjedet védeni, mert itt keményen ő a lúdas. Csak abba gondolj bele, hogy miket mondhatott a szeretőjének, hogy a bugyijába jusson, nincs nálatok szex, nem kíván már téged stb.
2021. júl. 15. 12:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!