Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetem ezt a férjemtől, vagy ti mit tennétek a helyemben?
Kérdező,
Ne haragudj, hogy beleszólok, de sűrűn olvasom ezt a fórumot és minden egyes hasonló kérdésnél elsöprő többségben vannak azok a válaszolók, akik így meg úgy kidobnák, azonnal válna, taknyán csúszna, stb hasonlók.
Ez nem a kérdésednek és a te konkrét helyzetednek szól.
Nem nekik kell viselniük a döntés következményeit és nem ismernek semmilyen körülményt csak az adott és leírt szituációt. Persze hogy nekik könnyű és egyértelmű ilyeneket írni.
Legalább annyi eszed lehetne a nagy megbocsájtás közepedte, hogy házastársi vagyonmegosztás keretein belül a nevedre bűvészkednéd az ingatlanokat, sőt, akár az ingóságokat is.
Utána nagylelkűsködhetsz az esélyeddel, ami pár éven belül elválik, él -e vele.
Tegnap délután borult ki a bili, és te 24 óra múlva kiírod a kérdésed a gyékára, majd készségesen válaszolgatsz is.
Pont így viselkedik az, akinek romokban az eddigi élete.
Fontos a nyugodt gyerekkor, de az is fontos, h a gyerek ne azt lassa, h anyuka mindent elfogad apukatol es rongykent kezeli. Hosszutavon te kikeszulsz ebben.
Most azt hiszed nem lesz tobb felrelepes es minden oke lesz innentol kezdve, hat hidd el, h olyan csak a meseben van.
Te kábszizol? Vagy valami nyugtató?
Én kevesebbért ott hagytam a férjemet, hogy a lányom ne gondolja egész életen át, hogy nyelni, tűrni, hazugságban kell élni egy nőnek. Remélem ő is erős lesz és feláll, ha menni kell.
De a ti életetek, hajrá.
"el akarta mondani"
" a nő verte át"
Te hallod magad? Lassan a férjed lesz a Szent, mert megcsalt és gyereket csinált egy másik nőnek. Ennyire senki nem lehet naiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!