Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérhetem ezt a férjemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhetem ezt a férjemtől, vagy ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk házasok, van egy 4,5 éves fiunk. Több gyereket nem szeretnék, amit a gyerekünk születése után mondtam is a páromnak. 6 hónapja ritkult köztünk a szex, váratlanul megszűnt a munkája, ilyen mentális állapotban nem volt kedve, legalábbis nekem ezzel magyarázta. Nekem mindig is sokkal nagyobb az étvágyam volt ilyen téren, a napiról lecsökkent heti 3-ra. Lett új munkahelye, viszont a szex továbbra sem lett a régi mennyiségű. Erre azt mondta, hogy értsem meg, neki idő kell még. Tegnap délután kaptam egy üzenetet egy nőtől, hogy mostmár bevallja nekem ő az igazságot, a férjem a szeretője és 2 hónapos terhes tőle. Először azt hittem, hogy rossz helyre küldte az üzenetet, de sajnos nem. Sokkot kaptam, fogalmam sem volt, hogy mit tegyek, életem legborzasztóbb napja a tegnapi. Leültem a párommal beszélni, mire megnyugodtam annyira, hogy higgadtan kérdőre vonjam. Kiderült, hogy a nő átejtette, nem szedte be a fogamzásgátló tablettáját, a párom egyáltalán nem akart tőle gyereket. Bánja a történteket, gondolkodás nélkül minket választana. Egész éjszaka ezen gondolkodtam, hogy mi lenne ebbben a helyzetben a legbölcsebb döntés. Egy megcsalást könnyebben megbocsájtanék, ezt nehezebb lesz, de a kapcsolatunkért és a fiunkért megteszem, viszont azt szeretném cserében, hogy a nő vetesse el a gyerekét. El sem tudom képzelni, hogy magyarázhatnánk meg a gyerekünknek, hogy apa félrelépése miatt lesz egy féltesója...
2021. júl. 14. 18:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
93%
szoros kötelék,egy vicc max szerinted, azért dugott mást naivka...
2021. júl. 14. 18:48
 22/76 anonim ***** válasza:
93%

Eleg furcsa a hozzaallasod a dologhoz. Oke, most ezzel a lannyal nem akar lelepni melloletek.

Na de mi lesz akkor, ha a kovetkezo teherbe ejtet lany miatt mar siman dobna benneteket?

Ha egyszer megtette, mi a garancia arra, h tobbet nem fogja?

2021. júl. 14. 18:48
 23/76 anonim ***** válasza:
22%

Jézusom 12-es, te még véded ezt a gusztustalan nőszemélyt, aki házas férfivel k.ratta magát teherbe??? Meg hogy jaj már nehogy szegényt kelljen sajnálni, hogy abortuszra akarják kényszeríteni. Dícsérjük is meg érte, nem??

Kiszállnék a buliból a kérdező helyében, gyerek ide, gyerek oda. Szóba nem állnék egyik mocsokkal se soha többet. Persze a gyereket nem tilthatom el az apjától, de menjen csak ribijéhez meg a zabikölykéhez, nekem meg megmarad a méltóságom.

A férjed meg nem húz gumit?? Na csaj helyében sem örömködnék ezen, lehet a gyerek mellé egy HIV-et vagy egy nemi betegséget is benyalt, amik nagy része súlyosan magzatkárosító lehet.

Annyit még megírnék neki, hogy az Arab világban ezért agyonköveznék, de a túlvilágon ropogni fog ezért a pokolban. Azt pont az ilyen gusztustalan, gátlástalan, gerinctelen embereknek találták ki.

2021. júl. 14. 18:50
 24/76 anonim ***** válasza:
89%
Szüleimmel ugyanez a sztori történt. Ugyanígy átejtette a nő, de nem voltam képes neki megbocsájtani, hiszen anyukámat tönkre tette ezzel.. Azóta már nem él.. De sosem felejtek. Másrészt minden örökséget meg kellett osztanunk azzal a gyerekkel... Persze a kislány nem tehet róla.
2021. júl. 14. 18:52
 25/76 anonim ***** válasza:
75%
Az emberek megbánhatják a tettüket, hibázhatnak, meg is változhatnak akár egy óriási pofon után. Lehet ennek a férfinek egy életre elment a kedve a félrelépéstől, és soha többet nem tenne már ilyet. De van olyan is, aki ha egyszer megtette és megbocsátották, utána újra és újra megteszi, sajnos az utóbbiból van a több.
2021. júl. 14. 18:53
 26/76 A kérdező kommentje:
Ti biztosan jobban tudjátok látatlanban, hogy milyen kötelék van köztünk. Számomra ő a nagybetűs férfi, aki nem besegít a házimunkába, hanem elvégzi a részét, mivel tudja, hogy ugyanúgy itthon él, mint én, játszik a gyerekünkkel órákon át, tanítja angolul, meglep kisebb ajándékokkal alkalom nélkül is (ne gondoljatok nagy dolgokra: kedvenc virágom, egy szelet süti stb.), elmondja, hogy szeret, bátorít egy nehéz nap előtt és még annyi pozitívumot írhatnék róla, nem véletlen mentem hozzá feleségül. Nem lesz több ilyen, ebben teljesen biztos vagyok, tegnap szerintem nálam is joban kivolt, miközben beszélgettünk erről, láttam a metakommunikációjából is, hogy belátja, mekkora őrültséget csinált.
2021. júl. 14. 18:55
 27/76 anonim ***** válasza:
91%
Ok, a férjed védekezés nélkül kefél össze vissza, de legalább rendes. Azon kívül hogy hónapokon keresztül hazugság volt az életed. :D Álompasi, én is ilyen akarok lenni.
2021. júl. 14. 19:04
 28/76 anonim ***** válasza:
65%

Köztudottan szemét vagyok.

Előbb a férjnek mondanám, hogy ha helyre akarja állítani a bizalmat, felhívja a nőt, kihangosítja, és a fülem hallatára mondja meg, hogy soha többé nem akarja látni. Ha a gyereket megtartja, maximum gyt-t fizet, és egy pillantást nem vet rá, egyedül fogja felnevelni. De ha elveteti, akkor kifizeti az abortuszt. Van két perce eldönteni.

A nő döntésétől függetlenül pár hétig adnám a szerelmest, programok kettesben, fb-ra képek, lásson minket mindenki a városban, stb. Aztán megmondanám, hogy bocsi, de nem megy, nem tudok bízni benne, mehet a nőjéhez. Sok boldogságot!

Aztán válásnál egy gatyát nem sok, annyit nem hagynék neki.

2021. júl. 14. 19:08
 29/76 anonim ***** válasza:
95%
Azzal amúgy tisztában vagy, hogy amúgy az egészségedet is veszélyeztette azzal, hogy egy másik nőt dugott gumi nélkül? Hazahozhatott volna neked bármit, amire ő magasról, nagyívben tojt. Igazi mintaférj, gratulálok hozzá. Hihetetlen, hogy ezek után vele maradsz, de meg is érdemled, legyél egy lábtörlő. Jó példát mutatsz a gyerekednek, gratulálok!
2021. júl. 14. 19:09
 30/76 anonim ***** válasza:
93%

Ügyes vagy, hogy 1 nap alatt megbocsátottál a lókötő férjednek.

Másnak ez hetekbe-hónapokba kerül, a pasi meg addig a csillagokat is lehozza, 20 kilót fogy... csak hogy az asszony visszafogadja - és ha okos a pasi, máskor nem dg félre.

Te viszont buta vagy, kérethetted volna egy kicsit magad. Vagy a férjedé a lakás? Nagyon jól keres? Miért adod ilyen olcsón a bocsánatodat?

2021. júl. 14. 19:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!