Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérhetem ezt a férjemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhetem ezt a férjemtől, vagy ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk házasok, van egy 4,5 éves fiunk. Több gyereket nem szeretnék, amit a gyerekünk születése után mondtam is a páromnak. 6 hónapja ritkult köztünk a szex, váratlanul megszűnt a munkája, ilyen mentális állapotban nem volt kedve, legalábbis nekem ezzel magyarázta. Nekem mindig is sokkal nagyobb az étvágyam volt ilyen téren, a napiról lecsökkent heti 3-ra. Lett új munkahelye, viszont a szex továbbra sem lett a régi mennyiségű. Erre azt mondta, hogy értsem meg, neki idő kell még. Tegnap délután kaptam egy üzenetet egy nőtől, hogy mostmár bevallja nekem ő az igazságot, a férjem a szeretője és 2 hónapos terhes tőle. Először azt hittem, hogy rossz helyre küldte az üzenetet, de sajnos nem. Sokkot kaptam, fogalmam sem volt, hogy mit tegyek, életem legborzasztóbb napja a tegnapi. Leültem a párommal beszélni, mire megnyugodtam annyira, hogy higgadtan kérdőre vonjam. Kiderült, hogy a nő átejtette, nem szedte be a fogamzásgátló tablettáját, a párom egyáltalán nem akart tőle gyereket. Bánja a történteket, gondolkodás nélkül minket választana. Egész éjszaka ezen gondolkodtam, hogy mi lenne ebbben a helyzetben a legbölcsebb döntés. Egy megcsalást könnyebben megbocsájtanék, ezt nehezebb lesz, de a kapcsolatunkért és a fiunkért megteszem, viszont azt szeretném cserében, hogy a nő vetesse el a gyerekét. El sem tudom képzelni, hogy magyarázhatnánk meg a gyerekünknek, hogy apa félrelépése miatt lesz egy féltesója...
2021. júl. 14. 18:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
91%

Ez nagyon meredek sztori.

A férjedet mindenre kérheted, de semmi nem múlik már rajta.

Ha a nő megtartja erdekes forgatókönyvek születhetnek.

Ha kirakod, azt a gyereket nevelgeti, és neked perkál gyerektartást. De nem élnél egy mocsadékkal. Ha veke maradsz oda fizethet.

De ha a csaj nem is tartja meg a gyereket te tényleg a férjeddel akarnál maradni?

2021. júl. 14. 18:27
 12/76 anonim ***** válasza:
92%

A szerető se semmi, de te kérdező... Fú, de gusztustalan. Csak azért vitetnéd el a nőt abortuszra, mert te nem tudnál mit mondani a fiadnak? Szégyelld magad. Van már egy gyereked, tudod, milyen érzés várni és vágyni rá.

A férjedtől a helyedben elválnék, semmi sem lesz attól jobb, ha elveteti a nő a gyerekét (amúgy valószínűleg ő akarta azt a babát, szóval hacsak nem lesz nyomós oka rá- a te hisztid nem az-, akkor a férjedet kérheted, amennyit akarod, nem fogja elvetetni, hiszen ez nem a férjed döntése amúgy sem), a fiadnak meg amúgy is jobb lenne egy kiegyensúlyozott családban élnie, ahol nincs feszkó és féltékenykedés és balhé. Márpedig nálatok lesz, ezt most borítékolom. Mert a nő nem fogja elvetetni a babáját (miért is tenné? Csak mert neked ez a feltételed, hogy a férjed veletek maradjon? Gondolhatod, mennyire szeretné ezt, ha már színt vallott neked), a féltesó kérdés igenis ott lesz veletek, és a férjednek egyszerre lesz két családja, mert a zabigyerek is ugyanúgy az övé, igenis foglalkoznia kell majd vele is.

2021. júl. 14. 18:31
 13/76 A kérdező kommentje:
A mi esetünktől teljesen függetlenül úgy gondolom minden gyereknek apával és anyával kellene felnőnie, hogy mindent maradéktalanul megkapjon, mind anyagilag, mind érzelmileg. A nő, ha annyira gyereket szeretett volna, akkor ment volna el mesterséges megtermékenyítésre ismeretlen donortól származó spermával. Nyilván nem kötelezhetem semmire, de azt nem tiltja semmi, hogy leírjam neki a véleményem erről, és megírjam, hogy én mit tartanék elfogadhatónak ebben a helyzetben.
2021. júl. 14. 18:31
 14/76 anonim ***** válasza:
97%

Okos férfi ilyenkor gumit húz.

Én már csak ezért is elválnék tőle, mert tökhülye.

2021. júl. 14. 18:32
 15/76 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem, hogy megbocsátanál neki, de olyat nem kérhetsz a nőtől, hogy vezesse el a gyermekét. Ha átejtette, valószínűleg terhes akart lenni tőle. Biztos, hogy meg fogja tartani. Ha titeket választ is, gyerektartást kell majd fizetnie, sőt ha megszületik a gyerek, biztos fog majd vele is foglalkozni. Ha biztos, hogy az övé akkor nem hiszem, hogy kibirná azt, hogy ne látogassa stb. Szerintem rá menne ez a ti kapcsolatotokra.
2021. júl. 14. 18:34
 16/76 anonim ***** válasza:
89%

Ha a nő szándékosan esett teherbe, nincs az az indok amivel meggyőzd a vetélésről. Egyébként is ne a nőt bántsd, a férjed ment félre. Hónapokon keresztül hazudott neked, kb semmi vagy nézve. Gondolom most megijedt mert nem akar gyereket, amúgy lazán csalna téged tovább.

A gyereknek nem lesz jobb ha a szülei egy szar látszat kapcsolatban élnek..

2021. júl. 14. 18:35
 17/76 A kérdező kommentje:
Csakhogy mi nem egy látszatkapcsolatban élünk, ha nem lenne ennyire szoros kötelék köztünk, akkor nem bocsájtanék meg neki. Ha megtartja a nő a gyereket, akkor azon leszek, hogy a párom is rendszeresen tartsa vele a kapcsolatot személyesen is, hozza el hozzánk, ismerjem meg én, valamint a gyerekünk is, ne legyen hétvégi apuka. Nem azért akarom, hogy vetesse el, mert önző lennék, hanem az ártatlan gyereknek ne kelljen úgy a világra jönnie, hogy az apja sem akarja, nem tervezett körülmények között, megfelelő anyagi biztonságba születik.
2021. júl. 14. 18:42
 18/76 A kérdező kommentje:
Erőszakot senkivel szemben nem alkalmazok, főleg nem biztatnám erre a férjem, aki ilyesmit ír, az saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, és akkor még igyekeztem nagyon finoman fogalmazni.
2021. júl. 14. 18:43
 19/76 anonim ***** válasza:
94%

"Csakhogy mi nem egy látszatkapcsolatban élünk, ha nem lenne ennyire szoros kötelék köztünk"

Ebben ezek után én nem lennék biztos, na de te tudod. Úgy látom már meg is bocsátottál neki, a többi már csak részlet kérdés.

De nehogy befusson majd pár év múlva a harmadik szerető meg még egy baba..

2021. júl. 14. 18:44
 20/76 anonim ***** válasza:
85%
"Csakhogy mi nem egy látszatkapcsolatban élünk, ha nem lenne ennyire szoros kötelék köztünk" Kedves Kérdező, te egy álomvilágan élsz. A férjed rendszeresen megcsalt téged, és mástól vár gyereket. Látszatkapcsolatban élsz, és nincs köztetek elegendően erős kötelék. Valamint nem vonzod a férjedet eléggé szexuálisan.
2021. júl. 14. 18:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!