Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet azzal csinálni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet azzal csinálni, ha a barátnőm nem hajlandó epilálni magát?

Figyelt kérdés

Teljes szívemből szeretem, de folyton felmerül bennem a kérdés, hogy vajon undorodhatunk-e attól akit szeretünk.

Mert őszintén szólva én undorodom a szőrös puncitól ő pedig nem hajlandó szőrteleníteni.

Szerintem ez igénytelenség de az igénytelenség mindenkinék máshol kezdődik, szerinte például nem az.

Nem hiszem, hogy ez miatt szakítanunk kéne, mert tényleg teljes szívemből szeretem, csak ezt az egyet nem bírom elviselni... Szerintem a szerelem nem feltétlenül azt jelenti, hogy megegyeznek az igényeink, hiszen akkor az odaadás és önfeláldozás vagy a kölcsönösség fogalmai értelmüket vesztenék. Eléggé megoldhatatlan problémának látom ezt és a szakítás pedig nem opció.

Mit is tehetnék...?

19/F

#szex #barátnő #szerelem #pár #Megoldhatatlan problémák
2021. júl. 13. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
19%
Én sosem mertem meg csak 1 napos “szorrel” sem lenni a barátom előtt😔 pedig olyan jo lett volna nem naponta borotvalni…
2021. júl. 30. 20:18
 62/79 A kérdező kommentje:
Nos igen, énsem szeretném ilyen frusztráció alá helyezni őt. Nekem hetente 1-2 szer is elég lenne ha borotválná
2021. júl. 30. 20:20
 63/79 anonim ***** válasza:
46%

Nem feszelyezett amúgy később egyáltalán:) én nem tudnek rendes szorrel megjelenni valaki előtt akivel együtt vagyok..

Fura a baratnod nekem, ne haragudj. Nem lehet hogy szexelni nem akar, és így próbál védekezni ellene?

2021. júl. 30. 20:29
 64/79 anonim ***** válasza:
23%
#63 húú, ez igaz lehet. Kérdező gondolkodtál már ezen?
2021. aug. 2. 09:49
 65/79 A kérdező kommentje:
Igen, gondolkodtam. Ha nem akarna akkor megmondaná kerek perec, ahogyan kell, hogy noncs kedve vagy valami baj van, hisz nem kényszerítem semmire és nem is vagyok erőszakos vele... Ez csak egy közepes vagy kis méretű probléma
2021. aug. 2. 11:39
 66/79 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég, lassan egy hónapja megy ez a kérdés.

Azóta nem tudtad megbeszélni ezt a csajoddal?

Talán azért nem, mert nincs is, ez a kérdés kitalált.

2021. aug. 2. 14:03
 67/79 A kérdező kommentje:
Külföldön van egy hónapja
2021. aug. 2. 14:06
 68/79 anonim ***** válasza:
66%
Erősen kitaláltnak tűnik ez a kérdés.
2021. aug. 2. 15:27
 69/79 anonim ***** válasza:
73%
#63 nem a csaj a furcsa hanem a kerdezo
2021. aug. 6. 11:59
 70/79 A kérdező kommentje:
Meglehet...
2021. aug. 6. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!