Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet azzal csinálni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet azzal csinálni, ha a barátnőm nem hajlandó epilálni magát?

Figyelt kérdés

Teljes szívemből szeretem, de folyton felmerül bennem a kérdés, hogy vajon undorodhatunk-e attól akit szeretünk.

Mert őszintén szólva én undorodom a szőrös puncitól ő pedig nem hajlandó szőrteleníteni.

Szerintem ez igénytelenség de az igénytelenség mindenkinék máshol kezdődik, szerinte például nem az.

Nem hiszem, hogy ez miatt szakítanunk kéne, mert tényleg teljes szívemből szeretem, csak ezt az egyet nem bírom elviselni... Szerintem a szerelem nem feltétlenül azt jelenti, hogy megegyeznek az igényeink, hiszen akkor az odaadás és önfeláldozás vagy a kölcsönösség fogalmai értelmüket vesztenék. Eléggé megoldhatatlan problémának látom ezt és a szakítás pedig nem opció.

Mit is tehetnék...?

19/F

#szex #barátnő #szerelem #pár #Megoldhatatlan problémák
2021. júl. 13. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 A kérdező kommentje:
De énis úgy érzem, hogy ez egészen valószínű
2021. júl. 19. 17:55
 52/79 anonim ***** válasza:
74%
Az 50.válaszolónak írnám, hogy nem fogja egy nő leepilálni a pináját csak azért mert a barátja azt akarja. Mi az édes faszt gondolsz? Csak azért mert a barátnőd nem te döntesz a testéről, csak azért mert oda van érte nem fog változtatni magát, a kérdezőnek írom, hogy a szőr az normális és nem muszáj borotválni, de fogat meg kell mosni. Remélem a barátnőd minél előbb rájön, hogy egy paraszt vagy
2021. júl. 19. 19:02
 53/79 A kérdező kommentje:
Érdekes, ha egy nő kérdezné ugyanezt fordítva, hogy zavarja a párja fanszőrzete akkor más váladzok születnének, vagy egyszerűen csak simán nem lenne szex, mert a nő így akarja és mert nem tetszik neki. Fura, hogy a férfiak mennyire alá vannak rendelve szerintetek a nőknek és az is fura, hogy fordítva nem gondolosz bele
2021. júl. 19. 19:36
 54/79 anonim ***** válasza:
29%
Sok femináci van, akik mélyen csalódtak a férfiakban, a régi, leáldozó patriarchális rendszer elnyomó gesztusát látják abban,ha a nő tetszeni akar a férfinak. Én igenis elvárom a páromtól, hogy adjon magára és ő is elvárja tőlem. Persze nekünk is voltak nézeteltéréseink,de kompromisszumot kötöttünk, én nem ragaszkodom sem a szőrömhöz sem ahhoz a nadrágomhoz ami nem jön be a páromnak,munkába felveszem a nacit, randinkra nem. Mi így oldottuk meg. A kompromisszum nem a férfi uralmat,győzelmet jelenti,hanem hogy mindkét félnek fontos a kapcsolat.
2021. júl. 19. 19:59
 55/79 A kérdező kommentje:
Pontosan! Köszönöm szépen utolsó, hasonlóképp vélekedem magam is
2021. júl. 19. 20:19
 56/79 anonim ***** válasza:
84%
Aha szóval téged a párod elnyom kedves 54-es? Ha azt mondja nagy az orrod, rohansz és megműtteted? Vagy, ha neki tetszene ha tennél egy bazi nagy karikát a nyelvedbe, azt is megtennéd érte? Hiszen szereted, nem? Így már érted mi a gond a Te és a kérdező felfogásával?
2021. júl. 19. 22:00
 57/79 anonim ***** válasza:
100%
Irigylem, hogy az a legnagyobb problémád, hogy a barátnőd nem akar epilálni.
2021. júl. 19. 22:01
 58/79 anonim ***** válasza:
85%
Attól még, hogy valaki nem szőrteleníti a bikini vonalát, és nemi szerv környékét NEM LESZ igénytelen.
2021. júl. 19. 22:03
 59/79 A kérdező kommentje:
56 ez nem elnyomás csupán egymás igényeinek tiszteletben tartása és kielégítése. Szerintem erről is szól egy jó kapcsolat
2021. júl. 20. 09:34
 60/79 anonim ***** válasza:
52%
Még mindig trollkodsz, nem hiszem el🤣
2021. júl. 20. 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!