Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet azzal csinálni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet azzal csinálni, ha a barátnőm nem hajlandó epilálni magát?

Figyelt kérdés

Teljes szívemből szeretem, de folyton felmerül bennem a kérdés, hogy vajon undorodhatunk-e attól akit szeretünk.

Mert őszintén szólva én undorodom a szőrös puncitól ő pedig nem hajlandó szőrteleníteni.

Szerintem ez igénytelenség de az igénytelenség mindenkinék máshol kezdődik, szerinte például nem az.

Nem hiszem, hogy ez miatt szakítanunk kéne, mert tényleg teljes szívemből szeretem, csak ezt az egyet nem bírom elviselni... Szerintem a szerelem nem feltétlenül azt jelenti, hogy megegyeznek az igényeink, hiszen akkor az odaadás és önfeláldozás vagy a kölcsönösség fogalmai értelmüket vesztenék. Eléggé megoldhatatlan problémának látom ezt és a szakítás pedig nem opció.

Mit is tehetnék...?

19/F

#szex #barátnő #szerelem #pár #Megoldhatatlan problémák
2021. júl. 13. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 A kérdező kommentje:
Képtelen vagyok elhagyni
2021. júl. 15. 16:21
 22/79 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem elmondhatod neki ezt kedvesen, kérd meg hogy esetleg próbáljátok ki úgy is, vagy kérdezd meg miért ragaszkodik hozzá, vagy ajánlj valami kompromisszumot. A szőr nem egy olyan dolog, amin lehetetlen lenne változtatni, ha tudjuk, hogy a másikat picit zavarja. Nem feltétlen kell epilálni, az ott nagyon fájdalmas tud lenni, lehet boroválni is, én azt szoktam. De ha nagyon hajthatatlan, akkor muszáj elfogadnod, hogy ő így szereti.

25N

2021. júl. 15. 16:44
 23/79 anonim ***** válasza:
59%
Az, hogy teljes szívedből szereted, nem jelenti azt, minden egyes dolgát feltétlenül gusztusosnak találod. De ettől még szeretheted teljes szívedből, és nem kell lelkiismeretfurdalnod.
2021. júl. 15. 16:50
 24/79 A kérdező kommentje:
22-23 végre normális válaszok is vannak. Azt mondta még a múltkor, hogy fél a fertőzésektől
2021. júl. 15. 17:47
 25/79 anonim ***** válasza:
85%
Én megértem a barátnődet. Lehet nagyon érzékeny a bőre ott. Hidd el nem kellemes mikor begyullad és kipattogzik a bikini vonal és a hüvely környékén.
2021. júl. 16. 11:21
 26/79 anonim ***** válasza:
83%
Ha a fertőzésektől fél akkor meg főleg. Az még kellemetlenebb. Persze ezt így fiúként meg sem tudod érteni.
2021. júl. 16. 11:23
 27/79 A kérdező kommentje:
Rengeteg lány van aki borotválja, mégsem hódítanak a fertőzések világszerte egyrészt, másrészt soha nem is próbálta még
2021. júl. 16. 12:30
 28/79 anonim ***** válasza:
14%
Persze nagyobb, komolyabb fertőzések nem, de azért nagyon sok lány szenved kisebb fertőzésektől. Mond neki, hogy azért mert borotválja, nem fog könnyebben elkapni egy fertőzést.
2021. júl. 16. 12:47
 29/79 anonim ***** válasza:
73%
Ne akarjátok már szerencsétlen lányt átnevelni!!!! Egy kapcsolat nem arról szól, hogy a saját kényem-kedvemre "gyurmázom" a másik személyiségét, fogjátok már fel!!!
2021. júl. 16. 13:26
 30/79 A kérdező kommentje:
Ha neked egy szőrtelenítés átnevelést jelent... Nem tudom, hogy hol élsz.
2021. júl. 16. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!