Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a barátnőmmel rendeződjön így vagy úgy a helyzet?

Figyelt kérdés

6 éve ismertem meg a barátnőmet, hamar megtaláltuk a közös hangot és egyre többet találkozgattunk, lefeküdtünk egymással többször is aztán mondta hogy ő többet szeretne.

Én közöltem vele, hogy nem szeretnék komoly kapcsolatot, mert vannak szeretőim, alkalmi partnereim és járok néha prostikhoz is.

Ő nagyon ragaszkodott hozzá, esküdözött hogy jó lesz a kapcsolatunk, stb.

Hozzám költözött, egy ideig a húga és az unokaöccse is nálunk laktak, de nem zavart.

Nekem a mai napig semmi bajom vele, szeretem őt mint nő és mint ember, odaadó és rendes lány, látom rajta hogy nagyon szeret és érzem is, sőt, én is oda vagyok érte. De nekem nem elég ő az életembe.

Nagyon sokszor megcsaltam, legtöbbről ő is tud. Akárhányszor felvetettem a szakítás lehetőségét, mindig azzal volt hogy együtt kell meholdjuk és hogy biztos van más megoldás. Ő sosem csalt meg (ő is ezt állítja, és én sem észleltem soha a legapróbb jelét sem), de nem zavarna ha megtette volna.

Valahol bánt hogy én nem tudom megadni neki akire vágyik, de mondtam neki 100szor hogy erről az életről nem tudok lemondani érte sem.

Most viszont (megannyi nézeteltérés után) azt mondta, házasodjunk össze, mert az majd mindent meg fog változtatni, szorosabb lesz köztünk minden és hogy gyermeket is szeretne. Őszintén semmi ellenvetésem amúgy nem lenne, de most sem mondanék le a nőkről. Van 2 állandó jellegű szeretőm évek óta, és elég sok alkalmi kapcsolatom vagy rövid távú viszonyom. Senki iránt nem érzek úgy mint iránta, igyekszem mindent megadni neki, de erről nem tudok lemondani.

Nem tudom mit tegyek. Gondoltam arra hogy egyszerűen hagyjam el, jobb lesz mindkettőnknek de egyszer megpróbáltam és majdnem balesete lett. Rettenetesen kikészült akkor.

Viszont ha elveszem, nem szeretnék több vitát vagy hisztit sem. Volt hogy el mentünk a haverokkal halászni, sátorozni, felszedtünk lányokat és napokig állt a bál hogy miért mások előtt, miért ilyen alkalomkor stb.

Előre kérek mindenkit, hogy aki el akar ítélni, az nyugodtan tegye, de nem érdekel. Igen, lehet hogy egy gátlástalan szemét vagyok, de ez van. Nem lehet mindenki Szent Teréz. És mentségemre szól, hogy bele sem akartam menni a kapcsolatba, s szakítani is próbáltam.

Mit tegyek? Hogy oldjuk meg? Ebben a fázisban tanácstalan vagyok.

2021. júl. 12. 23:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
4%

Bizonyos szempontbol nincs ezzel gond, hiszen egy atlag mai no inkabb osztozik masokkal egy alfahimen, minthogy leragadjon egy kicsit csunyabb srac mellett. Itt van ra az elo pelda.

Ha ennyi mindent megtettel vele, es o ezt turi, akkor miert ne venned el? Ugyis megbocsajt majd neked mindent.

2021. júl. 12. 23:16
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem látok a barátnőd fejébe. Nekem korrektnek tűnsz a leírás alapján, nem árulsz zsákbamacskát. A haveros nőzős dologgal gondolom az lehetett a baja, hogy mások előtt történt ergo megalázva érezte magát. A többi nőügyed titokban fut, tehát nem mások előtt? Ha el is veszed, arra azért készülj, hogy biztosan lesznek viták és hisztik emiatt.
2021. júl. 12. 23:18
 3/17 anonim ***** válasza:
5%

Ne tedd hurokba a nyakad mások érdekében.

Te vagy a fontos. Ne más érdekeit nézd.

39N

2021. júl. 12. 23:26
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Nehogy eszedbe jusson gyereket csinálni neki. Tény, te őszinte voltál vele de láthatólag mégis fáj neki a dolog. Az, hogy önként teszi magát tönkre az egy dolog, de egy másik életet nem kéne ebbe belevonni. Azt reméli, hogy a házasság és a gyerek majd megváltoztat, de nem így lesz. Kicsit olyan, mintha eszközként akarná használni a babát.
2021. júl. 13. 06:36
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer majd felnő a barátnőd. Addig is remélem nem esik teherbe tőled...
2021. júl. 13. 08:14
 6/17 anonim ***** válasza:
89%

Kérlek, hagyd el. Tudom, hogy az ilyen önsorsontó nők nagyon nehezen viselik, de hidd el, talál majd magának mást, aki letapossa és megalázza, te viszont őszintének tűnsz, ne te legyél az az ember.

Ha bármi történik vele, az nem azért van mert szakítottál, hanem mert ő nem képes feldolgozni az őt érő dolgokat. Megpróbáltál vele szakítani és majdnem lett egy balesete? Mi ez az érzelmi zsarolás? Szakítani kellett volna, nem megpróbálni és törölni azonnal mindenhonnan. Máshogy nem fog menni. Mert az az igazság, hogy te is gyengének tűnsz, neked is jó ez így, hogy van aki szeret annak ellenére, ahogy élsz. Csakhogy bármit is mond neked, ez őt tönkre fogja tenni, főleg ha már gyereke is lesz tőled. Akkor már a gyereket is tönkre teszitek majd.

2021. júl. 13. 08:59
 7/17 anonim ***** válasza:
65%
A barátnőd egy normális, monogám párkapcsolatot akar. Te meg kötetlenül dugni akarsz bárkivel, bárhol, bármikor. Hol látod te a közös jövőt?
2021. júl. 13. 09:02
 8/17 A kérdező kommentje:

2

Hát viszonylagosan titokban. Nem verem őket nagy dobra, de nem is bűjkálok, mint egy betörő.

Igyekeztem hogy ne hozzam őt mások előtt kellemetlen helyzetben, sem magamat hogyha épp ilyesmiről volt szó.

7

Hát igen. Én akkor leléptem és mondtam hogy amire haza jövök, menjen el. Vigyen amit akar, vegyen annyi pénzt magához amennyi kell, csomagoljon össze és menjen el. De amikor hazamentem, sírt, hisztizett és teljesen el volt kenődve. Autóba ült és majdnem karambolózott a ház előtt 2 kocsival. Nagyon megijedtem és kiszállítottam a kocsiból, s hazahoztam.

Köszönöm szépen a válaszokat! ☺️

2021. júl. 13. 09:55
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
#8 Pedig akkor kellett volna erősnek maradni és ragaszkodni a szakításhoz.
2021. júl. 13. 10:41
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

Becsületesen volna most szakítani.

Nagyon rossz úton jár a gondolkodása.

És hasznos is volna

Bár láthatóan kötődési problémáid vannak, de esetleg mégis előkerülhet valaki, akinél TE szeretnél megmaradni.

Ne kelljen már egy válással kezdeni!

2021. júl. 13. 10:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!