Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a barátnőmmel rendeződjön így vagy úgy a helyzet?

Figyelt kérdés

6 éve ismertem meg a barátnőmet, hamar megtaláltuk a közös hangot és egyre többet találkozgattunk, lefeküdtünk egymással többször is aztán mondta hogy ő többet szeretne.

Én közöltem vele, hogy nem szeretnék komoly kapcsolatot, mert vannak szeretőim, alkalmi partnereim és járok néha prostikhoz is.

Ő nagyon ragaszkodott hozzá, esküdözött hogy jó lesz a kapcsolatunk, stb.

Hozzám költözött, egy ideig a húga és az unokaöccse is nálunk laktak, de nem zavart.

Nekem a mai napig semmi bajom vele, szeretem őt mint nő és mint ember, odaadó és rendes lány, látom rajta hogy nagyon szeret és érzem is, sőt, én is oda vagyok érte. De nekem nem elég ő az életembe.

Nagyon sokszor megcsaltam, legtöbbről ő is tud. Akárhányszor felvetettem a szakítás lehetőségét, mindig azzal volt hogy együtt kell meholdjuk és hogy biztos van más megoldás. Ő sosem csalt meg (ő is ezt állítja, és én sem észleltem soha a legapróbb jelét sem), de nem zavarna ha megtette volna.

Valahol bánt hogy én nem tudom megadni neki akire vágyik, de mondtam neki 100szor hogy erről az életről nem tudok lemondani érte sem.

Most viszont (megannyi nézeteltérés után) azt mondta, házasodjunk össze, mert az majd mindent meg fog változtatni, szorosabb lesz köztünk minden és hogy gyermeket is szeretne. Őszintén semmi ellenvetésem amúgy nem lenne, de most sem mondanék le a nőkről. Van 2 állandó jellegű szeretőm évek óta, és elég sok alkalmi kapcsolatom vagy rövid távú viszonyom. Senki iránt nem érzek úgy mint iránta, igyekszem mindent megadni neki, de erről nem tudok lemondani.

Nem tudom mit tegyek. Gondoltam arra hogy egyszerűen hagyjam el, jobb lesz mindkettőnknek de egyszer megpróbáltam és majdnem balesete lett. Rettenetesen kikészült akkor.

Viszont ha elveszem, nem szeretnék több vitát vagy hisztit sem. Volt hogy el mentünk a haverokkal halászni, sátorozni, felszedtünk lányokat és napokig állt a bál hogy miért mások előtt, miért ilyen alkalomkor stb.

Előre kérek mindenkit, hogy aki el akar ítélni, az nyugodtan tegye, de nem érdekel. Igen, lehet hogy egy gátlástalan szemét vagyok, de ez van. Nem lehet mindenki Szent Teréz. És mentségemre szól, hogy bele sem akartam menni a kapcsolatba, s szakítani is próbáltam.

Mit tegyek? Hogy oldjuk meg? Ebben a fázisban tanácstalan vagyok.

2021. júl. 12. 23:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Az a baj, hogy sok nő beleesik abba a hibába, hogy azt hiszi majd ő megváltoztatja azt akivel összejön és miatta a csajozós pasi leáll és csak őt fogja szeretni. Ez egyrészt tündérmese, hisz te olyan vagy amilyen, másrészt ebből is látszik, hogy nem azt szereti aki vagy, hanem azt, aki szeretné, hogy legyél. Így viszont bárkit szerethetne. Ezen kívül egy babát akar felhasználni ahhoz, hogy megváltoztasson és magához láncolhasson, amit nagyon gerinctelen és aljas húzásnak gondolok.
2021. júl. 13. 11:10
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
#11 Ja, de a Kérdező sem nagyon akarja elveszteni a leglelkesebb egosimogatóját. Megérdemlik egymást, csak ne szaporodjanak.
2021. júl. 13. 11:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok

Tény, hogy 6 év alatt elhagyhatta volna ha nagyon akarta volna. :) Nálam is volt aki öngyilkossággal fenyegetőzött, de mégsem tette meg.

2021. júl. 13. 11:32
 14/17 A kérdező kommentje:

12

De, igen. Én nem ragaszkodom annyira hozzá. Sőt. Jól esik hogy van nekem, jól érzem vele magam, de az életem nélküle is kerek lenne.

2021. júl. 13. 11:39
 15/17 anonim ***** válasza:
84%

Nézd, Kérdező, én azt nem értem, miért jöttél vele össze.

Hiába mondja a leányzó, hogy "elfogadta" a helyzetet, valójában nem. Ő titkon abban reménykedik, hogy te megváltozol, és hogy Ő van olyan különleges, hogy meg tud téged változtatni. Ezért is a házasság és gyerek.

Én is mindenképpen azt javasolnám, hogy szakíts vele, és ne engedj a lelki zsarolásnak. Nincs keresnivalótok egymás mellett. Te nem mondasz le arról az életmódról, amit folytatsz, ő pedig sosem fogja ezt elfogadni teljesen.

Sajnos én is engedtem magamat "megalázni" (ott nem volt nyílt a srác, mint te, engem titokban csalt 1 éven át, és hiába tudtam, tagadta, én meg próbáltam nem venni róla tudomást). Reménykedtem, hogy megváltozik, bele roppantam.

Még szerelmes sem vagy, így tényleg nincs értelme. Megérdemli, hogy legyen mellette valaki, aki tiszteli és megbecsüli, neked meg nincs rá szükséged, és ha nincs, tudsz nyugodtan nőzni anélkül,hogy mást megbántanál.

Ez így kerek.

2021. júl. 13. 14:03
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem miért csinálja ezt. Ő neked az első. Miért baj, hogy felszedsz lányokat a haverokkal. Ha az lenne a rossz neki, hogy ő is ott van, még azt se érteném meg teljesen. Nem értem ezzel mi a baj. Lesz gyerek, boldogság, elégedettek vagytok. Miért akarja, hogy ne szexelj mással? Örök rejtély.

A házasság nem tesz szorosabbá egy kapcsolatot, csak lesz egy paoírotok arról, hogy örökölhettek egymás után, és a korházban dönthettek egymásról.

2021. júl. 18. 19:20
 17/17 anonim ***** válasza:
6#, "ne te legyél az", ellenkezőleg. Ő legyen az, mert ő nem bántja. A jövőbeli emberek bántanák, vagy sose találna olyat, mint a kérdező. Szerintem ez egy jó élet kezdete lehet, csak a nőnek poliamorrá kéne változnia. Vagy ha nem akar mást, akkor legalább az elméletileg szerelmétől ne vegye el a nem káros boldogságot.
2021. júl. 18. 19:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!