Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az gáz hogy a haverom csaja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz hogy a haverom csaja a rosszlányokon hirdet? Ti mit csinálnátok ha kiderülne hogy a csajotok fent van a rosszlányok.hu -n?

Figyelt kérdés

tegnap 07:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy derülne ki, ettől függ minden.
tegnap 07:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ a haverod tud e róla.

Ha nem tud az nagyon gáz. Ha tudja akkor az az ő dolguk.

tegnap 07:36
 3/12 A kérdező kommentje:
2-es nem rég tudta meg ő is. Egyik kollégája szólt neki.
tegnap 07:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gáz. Méghozzá nagyon.

De gondolom ezt te is tudod.

És mit reagált amikor megtudta?

tegnap 07:43
 5/12 A kérdező kommentje:
4-es nem voltam ott amikor mondták neki, mert nem egy helyen dolgozunk, de mondta hogy nem akarta elhinni és szerintem eléggé kiakadt rajta
tegnap 07:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
És megnézte és tényleg ő az?
tegnap 08:07
 7/12 A kérdező kommentje:
6-os persze hogy megnézte. De amúgy sajnálom hogy nem a haverom hirdet, mert szívesen elmennék hozzá olyan okkal.
tegnap 09:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezen mondjuk érthető ha kiakad... Ezt elég nehéz kimagyarázni.

Én elég elfogadó vagyok, és mint írtam szerintem nem is feltétlenül az a gáz hogy ezt csinálja. Ha tud róla a párja és elfogadja nekem azzal pl semmi bajom nincs.

De az hogy a másik háta mögött csinál ilyet az teljesen elfigadhatatlan. Nem is tudom hogy ezek szerint ő kapcsolatnak tekinti e ezt...

tegnap 09:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a haverod tudta volna, akkor nem látnék benne semmi rosszat, nem ítélek el senkit. De így, hogy titkolta az nagyon nem férne bele.
tegnap 10:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez akkor gáz ha a rosszlányok-on vállal anált veled meg tiltakozik ha seggbe akarod dugni :))))
tegnap 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!