Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom rosszlányokról hívogat lányokat/fiúkat, mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Tudtam, hogy a párom alkalmanként felmegy rosszlányokra, de mostanában két alkalommal is azon kaptam mikor telefonozott mellettem, hogy fel is hívott illetőket. Lányokat illetve transzikat. Elképzelni nem tudom, hogy bárhova is elment volna, de értek már pofonok, nem lepődnék meg.
Hogyan kellene ezt felhoznom neki? Pláne ha tényleg transzik is érintettek az ügyében, és esetleg érzékenyebb téma.
Előre is köszönöm a segítő és nem poénkodó válaszokat.
21/L
2021. júl. 18. 11:02
1/19 anonim válasza:
Nem mindegy az, hogy transzival vagy sima nővel csal meg?
2/19 anonim válasza:
Hívgatja őket, de nem tudd eképzelni, hogy el is megy?? Ilyenkor mindig megrökönyödöm azon, hogy milyen ostoba életképtelen emberek léteznek.
3/19 anonim válasza:
keresni egy normális pasit aki megbecsül?!
Ja várj.. ez túl egyszerű
4/19 anonim válasza:
Talán ne turkálj a böngészési előzményei között!
6/19 anonim válasza:
Ha melletted hívja őket,miért nem kérdeztel rá akkor?
7/19 A kérdező kommentje:
Nem mellettem hívta fel, csak láttam a híváslistáját amikor keresett valamit és onnan 1-1 számot amik olyan oldalra vezettek. Ott helyben olyan szintű meghökkenésben voltam, és csak üresen néztem rá. Olyan jól bánik velem mint még soha senki, és annyira nem értem. A transzis oldalak meg pláne oda tesznek pár kérdőjelet a váratlan pofonok végére. Eleinte bíztam benne, hogy csak poénból hívhatott transzikat fel, de sajnos nem úgy tűnik már..
2021. júl. 18. 11:22
8/19 anonim válasza:
Ha az én telefonomban turkálnál rögtön kidobnálak a p***ába.
9/19 anonim válasza:
Szerintem hivogass te is pasikat aztán ha rájön majd ő megmutatja neked, hogyan kell az ilyenre rákérdezni.
10/19 A kérdező kommentje:
Na jó csak hogy tisztázzuk.. az hogy mellettem ül, és keres valamit a hívólistájában ahonnan én egy számot megnéztem, majd miután az betalált hetekkel később újra. Nem egyedül kezdtem el a telefonjába nézelődni, bár az első ilyen után még jogos is lett volna.
2021. júl. 18. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!