Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom rosszlányokról hívogat lányokat/fiúkat, mit kéne tennem?
Tudtam, hogy a párom alkalmanként felmegy rosszlányokra, de mostanában két alkalommal is azon kaptam mikor telefonozott mellettem, hogy fel is hívott illetőket. Lányokat illetve transzikat. Elképzelni nem tudom, hogy bárhova is elment volna, de értek már pofonok, nem lepődnék meg.
Hogyan kellene ezt felhoznom neki? Pláne ha tényleg transzik is érintettek az ügyében, és esetleg érzékenyebb téma.
Előre is köszönöm a segítő és nem poénkodó válaszokat.
21/L
És te így egy telefonszám alapján tudod, hogy prostikat és transzikat hívogat? Vagy úgy van elmentve, hogy Nagyfarkú Klaudia, Csöcsös Józsi, Prosti1, Prosti2?
Kamu szagot érzek.
az utolsó meg lepett csak az gond ha transzit hív ha prostit az az nőt az nem? ha nekem barátnőm lenne nagyon nem érdekelne a prostizás.
minden képen arra lehet következtetni hogy gond van.
-a szexel
-párkapcsolattal
-magával a csávóval
-talán a nemi identitásával
a legjobb ha beszélsz pl a szexen megbeszéléssel lehet javítani ki mit szeret mit nem. ugyan ez igaz az egész kapcsolatra.
a többin csak annyit segítene hogy kiderülne merre haladnak a dolgok.
Az is jó legalább nem egy rossz kapcsolatban tengődtök.
17.
Nem, a prosti is kiakasztana és kuka lenne persze a pasi.😄
Ha megtudnám, hogy a pasim prostikhoz jár, akkor is valószínúleg dobnám dobnám,de azért megkérdezném, mi volt a hiba a szexuális kapcsolatunkban. De ha transzikhoz, akkor még jobban undorodnék tőle.
Egy transzi az pasi, akárhogy is akarják megmagyarázni, hogy belül ők nők.
Ha valaki f@sszal született, az igenis férfi.
És ha valaki egy ilyet akar seggbe dugni, az számomra undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!