Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokon vagy egyéb oldalakon h tudnék olyan lányt keresni aki lányokat is vállal?
Figyelt kérdés
Milyen oldalak vannak erre. H működik az ez egész ? Tapasztalatok ? Ő jön hozzam vagy én megyek ? Mennyibe kerül ? H zajlik az egész stb stb ?2020. ápr. 26. 11:47
1/7 anonim válasza:
Sok lány vállal lányt. Egyébként én nem voltam még így prostinál de fel kell hívni őket és meg kell beszélni vele. A mennyi is kérdéses de általában 20 ezer alatt megvan az 1 óra.
3/7 anonim válasza:
A rosszlányokon is vannak, bejelölik az opciók között hogy párokat/lányokat is vállal. Felhívod és megbeszéled vele. Az ár kb. 20/óra körül szóródik, van aki házhoz is megy (meg aki csak házhoz, vagy csak lakáson), teljesen változó.
4/7 anonim válasza:
Megnézed a rosszlányokon a kinálatot, elég sok lány vállal lányt is és ezt kiirja. (Van olyan is aki nem vállal de ha nagyon megtetszik neked azért felhivhatod és rákérdezel!!) Felhivod, megbeszéled vele, hogy mit szeretnél, mennyiért vállalja? Ha ok megbeszélitek az idöpontot. Ha te mész hozzá, esetleg a közelitö vagy pontos cimet és a bejutást is érdemes tisztázni. Kb 20 e oránként.
5/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz fizetős nőkkel, nem igazàn èlvezik.
Keress biszex csajt, aki èlvezi is a tested.
6/7 anonim válasza:
Rengeteg nővel kipróbálhatod ingyen is...
7/7 anonim válasza:
És ha prostihoz mész csak annyit vigyél, amennyit megbeszéltetek! Én is, amikor prostival voltam először sokkal odébb álltam meg, mint a megbeszélt helyszín, ugyanis elhoztam magamhoz. És csak annyi pénz volt nálam, amennyi muszáj. Itthon is eltüntettem mindent, ha esetleg kutakodott volna. Sosem tudhatod mi lesz a vége. Haverom járt úgy, hogy elment a csajért ugyanígy elvitte magához aztán nála is aludt a csaj, meg pénzt sem kért, szóval hallottam ilyesmiről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!