Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akárhol nézegelődök tarskereső oldalakon vagy akár itt mindenhol azt látom hogy rengeteg a kiskorú mind lányok mind srácok akik csak szexre vágynak (engem személy szerint nem zavar) Ti is ilyen sokkal találkoztok? 21 F/Bi
Figyelt kérdés
Szex biszex meleg tini2019. nov. 15. 17:13
1/3 anonim válasza:
Nem sajnos nem találok velem egy korút mert hat en is csak 16vagyok f
Amugy ez envem nem nagyon zavar hisz inkabb egy tapasztaltabbat keresnék elsőre..
2/3 anonim válasza:
Nem meglepő szerintem. A legtöbb ember már érdeklődik a szexualitás iránt ilyen korban azért.
Vagy ők is csak nézegelődnek ezerrel oszt ha szétnézegezték magukat akkor mennek máshova szanaszétnézegelődni.
3/3 anonim válasza:
Szerintem akinek ez fura, az nem gondol vissza, hogy amikor ő volt 14-15 stb, akkor mennyire vágyott a szexre, mennyire rá volt pörögve, hogy csajhoz/fiúhoz jusson stb... Legfeljebb nem volt még Tinder vagy egyebek, ki mikor futott neki ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!