Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arrol , ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arrol , ha a pártokról kiderülne, hogy rosszlányokat használta mielőtt megismert?

Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 15:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
48%

Én meg kozmetikushoz járok. Szolgáltatás.

De tényleg, inkább prostizzon, mint 30 évesen ide irkáljon, hogy nem kap nőt.

2020. okt. 4. 15:16
 2/23 anonim ***** válasza:
13%
Én férfi vagyok, viszont szerintem hogyha a pasas normális, akkor talán a nő nem fogja bánni, hogy előtte kur.vázott. Persze, hogyha más nagy baja nincs neki, csak ennyi.
2020. okt. 4. 15:21
 3/23 anonim ***** válasza:
78%
Megkérném, hogy tuti ami biztos, menjen el egy nemi beteg szűrésre.
2020. okt. 4. 15:23
 4/23 anonim ***** válasza:
47%

Elképesztő egyes nők mennyire igénytelenek.

2020. okt. 4. 15:50
 5/23 anonim ***** válasza:
52%

4.-nek.

Ne legyenek illúzióid NAGYON SOK, igényes, sikeres, diplomás, gazdag, jóképű, pasi is prostizik.

Vagy abban a hitben élsz, hogy csak lúzer, proli, INCEL, csicskák fizetnek a szexért?

Példa, szerinted érte 1000-ből hány pasi fizetne, ha telne rá neki?

[link]

2020. okt. 4. 15:58
 6/23 anonim ***** válasza:
43%
a legtöbb pasi nem fizet prostinak, esetleg többet jár bulizni éés egy évben egyszer-kétszer beesik pár alkalmi. Nekem nem normális sem az aki kurvához jár, sem az aki társkeresőn szedi fel a lányokat minden héten másikat. az a szimpi, aki párkapcsolatban élt mindig és arra törekedett, hogy legyen barátnője mindig.
2020. okt. 4. 16:11
 7/23 anonim ***** válasza:
40%
Fogalmam sincs, hogy ezeket minek kell egyáltalán elmondani, illetve minek elmondani , hogy előtte hány emberrel volt az ember...
2020. okt. 4. 16:22
 8/23 anonim ***** válasza:

7.-nek.

Na ez az! Mond az ember egy normális számot, 9-22 és kész.

2020. okt. 4. 16:27
 9/23 anonim ***** válasza:
75%

Tán mert az őszinteség egy igen jó alap, amire lehet kapcsolatot építeni. De lehet játszási kapcsolat is, ahol rejtegetjük a gáz dolgainkat, kinek mi.

Úgy gondolom, aki prostizik, az nem úgy áll a nőkhöz és a szexhez, mint ahogy én, és mindketten csak szenvednénk.

Miért baj egyeseknek, hogy az őszinteségre elutasítás a válasz? A hozzánk legjobban illő embert akarjuk megtalálni mind, nem? Nem csak egy phaszt/pinát, akivel eljátszogatunk egy ideig.

Ha én elmondom, hogy nem akarok gyereket, és elhagy a férfi, akkor nem arra gondolok, hogy kussolnom kellett volna, hanem de jó, én nem akarok, ő akar, nem illünk össze, keresgélhetünk tovább. A prostizás dettó.

2020. okt. 4. 16:55
 10/23 anonim ***** válasza:
34%
a prostizással az isa gond, hogy ez egy már bejáratott út. A legtöbb férfi eleve elveti, ha mégis belegondol, lebeszélni magát róla. Nehezen jut el egy férfi odáig, hogy fizessen a szexért. Viszont ha már egyszer megtette és megteszi másodszor is, az élete során mindig ott lesz neki ez a lehetőség, élni is fog vele, mondjuk ha a neje éppen most stült meg szoptat vagy épp mélyponton van a kapcsolat. Ezeket az eseteket sok férfi megszenvedi, de nehéz leakasztania egy szeretőt, és egy idő múlva rendeződnek is a dolgok, ha van türelme kivárni. De aki prostizott az rögtön tudja hova menjen. és ez is megcsalás természetesen. Attól hogy kurvához ment és fizetett neki. Vagy ha nem így gondolkodik a férfi, akkor engedtessék meg a feleségnek is ha lebukik egy pasassal hogy csak szex volt, szolgáltatás egy idegen pasitól.
2020. okt. 4. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!