Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha valakinek a rosszlànyok jönnek be?
A jólànyok szàmomra rendkívül unalmasak, nem tudnék velük meglenni.
A rosszlànyok, tehàt akik szókimondóak, beszólogatósak, vagànyak, nagy bulizósak, szeretik hülyíteni a pasikat, jobban bejönnek. :-) Izgalmasabbak, a szex milliószor jobb velük.
Exem is rosszlànynak volt nevezhető, de sose élveztem olyat, mint vele a szexben. Nincs tabu, szó szerint rommà lehet kúrni őket.
A jó lànyok csendesek, visszafogottak stb... szexben àltalàban van amit nem vàllalnak be, engem ez is zavar.
Akkor meg most mivan?
Èn nekem is ők jönnek be,kedves is de rossz làny is.
Na ez a jò kombò.
Ki szerint baj? Miért foglalkozol vele?
Amúgy sokszor a "jó lányok" is eléggé szabadok az ágyban, sok kis szende lánykát szintén "rommá lehet kúrni" a te szóhasználatoddal élve. :))
Én nem vagyok nagy bulizós és nem hülyítem a pasikat sem..
De csipkelődős vagyok, szeretek hülyülni és a keményebb szexet is imádom.
Inkább jó' lánynak mondanám magam. :)
Hát, ilyen szempontból én sem vagyok egy tipikus jólány, de én pont azt tapasztalom, hogy szexre jönnek be ezek a típusok, barátnőkènt nem igazán vállalják:(
Álszentség..
Szomszéd srác is a rosszlányokat szereti, mert imádja kinyalni belőlük mások spermáját, engem is megkért húzzam meg a nőjét :), mindig mondtam biztos b***zi, igazam lett mostani élettársa egy trani!
Ő is szerette a rosszlányokat, te is, ha jól néz ki a csajod akkor jöhet a PM :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!