Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiként hogy gondolkodtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hogy gondolkodtok erről?

Figyelt kérdés
Mennyire undorodtok attól ha a barátnőtök menstruál? Ha látjátok a betétet, tampont amit használ?
tegnap 08:19
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Semennyire.
tegnap 08:22
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Semennyire

Termeszetes folyamat nincs benne semmi undorito.

Van h veszek neki betetet tampont gyogyszert. Nem gond kiuriteni a furdoszobai szemetest sem.

tegnap 08:23
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Én a tampont undorítónak tartom, a betétet nem. A vérzés természetes folyamat, nincs vele bajom.
tegnap 08:47
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Semennyire nem undorodok tőle
tegnap 08:50
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

Becsomagolva semmi undorító nincs benne. Némelyik betétnek az illatát érezni a fürdőszoba szekrényben, az szerintem egész kellemes.

Használat után szintén becsomagolva kerül egy zárható kukába.

Szex közben sem zavar, ha a páromnak van igénye egy kis összebújásra. Az első pár napban erősen görcsöl, ilyenkor csak egy kis ölelgetésre vágyik, meg néha egy kis masszázs, ha fáj a dereka. De az utolsó napokban néha van kedve. Ezt teljesen rábízom, nem erőltetem.

Egyszer mondta, hogy olyan érzés, mint amikor begörcsöl este a vádlim. Hasonló izomgörcs, csak a méhében. Biztos, hogy ezt napokig nem élném túl.

tegnap 09:38
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem világos, miért kellene látni a betétet vagy a tampont és legfőképpen milyen állapotban. Ha a polcon van becsomagolt állapotban, akkor ugyanolyan higiéniai termék, mint a fogkefe, tusfürdő. Használt állapotban senki nem szeretné látni, ahogyan a szaros wc papírt sem mutogatja az ember. Ennyi igénye legyen mindenkinek.
tegnap 09:45
 7/10 anonim ***** válasza:
+1 semennyire
tegnap 10:43
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Én el szoktam kérni.
tegnap 10:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Semmi gond, kb. mint amikor taknyos valaki. Ezt bizonyítandó, zuhany után, tamponnal, még orálisan is kényeztetem, ha úgy van.
tegnap 11:18
 10/10 anonim ***** válasza:

A csajom intimkelyhet hasznal. Vagy 6eve. Spec ezt nem is latom. Egy kis nem atlatszo dobozban van a polcon. Neki ez jott be es jobban is tart. Nem kell 2 orankent cserelni.

Ja es nyalasnal is praktikusabb mint a tampon vagy a betet.

tegnap 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!