Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem működik köztünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem működik köztünk a szex a párommal?

Figyelt kérdés

Semmit se érzek, nincs kedvem az egészhez, igazából szinte már úgy érzem, hogy megerőszakol. Szerencsére nem tart túl sokáig az egész 1-2 perc alatt végez, mindezt ha hetente egyszer megtesszük, akkor ő már nagyon boldog, hogy mennyire jó szexuális élete van.

Volt 1-2 kapcsolatom őelőtte is, ott is ugyanaz volt a helyzet.Azok viszont nem voltak hosszú távúak, ez viszont már évek óta tart. Az elején még csak csak kicsiszolgattunk egy orgazmust, de ma már inkább kedvem sincs, csak mehessek már a dolgomra végre. Lassan úgy érzem, inkább felvágom az ereim, ha még ezt tovább kell csinálni. Nem is értem, miért van oda annyira mindenki a szexért.

N

ma 18:12
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
10%

"Nem is értem, miért van oda annyira mindenki a szexért."

Attól, hogy te nem ismered a saját tested és te magad sem tudod mitől lenne jó, vagy hogyan. Attól még mások meg tudják élni a dolgot.

De persze ha undorral nézel a párodra nyilván sosem lesz jó.

ma 18:16
 2/36 anonim ***** válasza:
24%
Nyilván aszexualis vagy. Viszont ha ő nem az, nem nagyon lesz hosszútávú ez a kapcsolat sem. Senki nem akar olyan partnerrel lenni, aki szivessegbol szexel vele és alig várja, hogy vége legyen. Hasonlóan alacsony libidoju partner lenne neked ideális.
ma 18:16
 3/36 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként a szexuális vágy meg szokott jelenni nálad? Jelenlegi párod előtt, vagy akár mellette spontán? Szoktál maszturbálni? Sok dolog lehet: lehet aszexuális vagy, de lehet csak eddig mindig sikerült szar partnereket kifognod (az 1-2 perces együttlét, aminek ő örül erősen ezt sugallja). Mennyire figyel rád, mennyire fontos neki, hogy élvezd? Másik: hormonjaid, diétád, stressz szinted? Fogamzásgátlót szedsz? Nekem pl. attól semmi libidóm nem volt.
ma 18:18
 4/36 A kérdező kommentje:
#2 Nem, abszolút nem vagyok aszexuális, kimondottan szenvedek ebben a helyzetben, míg ő, ahogy írtam, teljesen elégedett, szerinte ez így normál. A kis feleség otthon várja a férjecskéjét, alig várva, hogy széttegye neki a lábát, kb. így gondolja a párkapcsolatot. (dolgozok amúgy én is, nem otthon ülök)
ma 18:20
 5/36 Senior Séf ***** válasza:
17%
A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt lebomlanak. Amikor ez megtörténik, a libidó is a mélybe zuhan.
ma 18:20
 6/36 anonim ***** válasza:
65%

A szexel, a pasival, vagy magaddal van bajod?

Előjáték van? Azaz: Kinyal, mint a fánkostálat?

ma 18:21
 7/36 anonim ***** válasza:
82%
Jaa, akkor egyszerűen szar a szex vele, mert egy önző diszno. Miért vagy egy ilyennel?
ma 18:23
 8/36 anonim ***** válasza:
18%

#4 Szerintem itt a te fejedben van nagyon torz kép az egész szexualitásról.

Amúgy meg ne hazudj, az előbb azt írtad a heti 1 szexnek is örül.

ma 18:23
 9/36 anonim ***** válasza:
82%
4, hát lehet az a baj, hogy olyan férfival vagy együtt, akinek ennyi érzelmi intelligenciája van, hogy egyáltalán nem veszi észre, hogy neked ez így nem jó. Gondolom, ha a szexben ilyen, máshol mennyire figyel rád, mennyire érzi a hangulatod, mennyire tud kapcsolódni hozzád. Nem csoda, hogy semmi kedved hozzá, nekem sem lenne.
ma 18:24
 10/36 A kérdező kommentje:

3

Egyébként a szexuális vágy meg szokott jelenni nálad? Jelenlegi párod előtt, vagy akár mellette spontán? igen

Szoktál maszturbálni? igen, de a tudta nélkül

Mennyire figyel rád, mennyire fontos neki, hogy élvezd? az idő java részében eléggé b.nkó velem, de szex közben elméletileg neki fontos hogy élvezzem, persze ez kimerül a követelőzésben és nagyon zavarja, hogy nem alélok el a nagy semmitől

Másik: hormonjaid nem tudom

diétád nincs

stressz szinted? az egekben

Fogamzásgátlót szedsz? nem

ma 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!