Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérdezném 10 évéves vagyok együtt a párommal de már rég nincsen szex köztünk. Mit tehetek?
Külön nem tudunk menni több oka van.
Van valami jó tanács?
Mekkora egy f asz vagy, utolsó. A megcsalásra sosem lesz kifogás, egy hányadék, szánalmas, undorító dolog.
Kérdező, beszéld meg vele, kommunikáljatok, hogy mi ennek az oka, és keressetek rá együtt megoldását. Ha ő nem vevő erre, akkor meg ennyi, egy kapcsolat két emberen múlik. Szakítani/elválni meg nincs olyan, hogy nem lehet, ha amiatt nem, mert utcára kerülsz, akkor ne a szexen járjon az agyad, hanem a függetlenedésen, ha gyerek van, neki még az is jobb, ha elválnak a szülei, mintha élnek egymás mellett, anélkül, hogy szeretnék egymást. A gyerek sem hülye, én is láttam minden nyomorult közös programnál, pedig eleinte nem veszekedtek, csak elhidegültek egymástól. Jobb volt, miután elváltak, visszagondolva.
35 éves ffi vagyok.
És igazából beszéltünk de ő nem igenyli több okból sem.
Én viszont nagyon kívánom és nem igazán tudom hogy mi lenne a megoldás.
Tartós szeretőt kereshetnek csak ....
Mondtam neki. Ő elfogadja.
Annyi keresek volt hogy nem nyíltan.
Csak az a gond nehéz így mert nem tudom hogy van e nő aki kapcsolatban lépne velem eltudna fogadni a helyzetet.
Esetleg olyan nő aki ugyan ebben a helyzetben van.
Privátban írhattok
Miért maradnátok így együtt??
Komolyan kérdezem?
Lehet közös hitel, közös gyerekek, közös vállalkozás.. Igen ezek valóban eléggé összetartanak, de ha már nem megy, akkor meg kell egyezni és békében külön menni, úgy hogy mindenki jól járjon.
Nincs olyan ok, ami miatt kényszerből egymással kéne maradnotok.
Egy életed van, neked és a párodnak is.
Hány évet akartok még abból elcseszni így?
Így esélyetek sincs boldog életre, se neki, se neked.
Ha már nem lehet megoldani akkor menjetek külön.. Olyan nincs, hogy nem lehet.
A szerető sem megoldás, a kutya sem fog komolyan venni így, hogy párod van.
Minden pasi azt mondja, ha csalni akar, hogy már rég nincs szex az aszonnyal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!