Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoktól kérdezném 10 évéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoktól kérdezném 10 évéves vagyok együtt a párommal de már rég nincsen szex köztünk. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Külön nem tudunk menni több oka van.

Van valami jó tanács?

2017. aug. 15. 08:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nincs intimitás sem.

Nem szexel az biztos percről percre tudom mit csinál

2017. aug. 15. 17:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Elég nehezen tudom elképzelni, hogy egy egészséges felnőtt nőnek egyáltalán nincs libidója. Ha egyáltalán nincs libidója, érdemes kivizsgáltatnia magát, mert komoly betegség is lehet a háttérben. De az is lehet, hogy csak újra rá kell éreznetek egymásra. Próbálj kedveskedni neki, érintsd meg gyengéden. Amikor elmész mellette, simítsd meg a derekát, haját. Ha engedi, öleld meg. Ne várj gyors sikert. Gondolom nem 1 nap alatt alakult ki ez az állapot. Visszacsinálni is lassú folyamat lesz. Indiszkrét kérdés, de szereted a feleséged? Vagy csak a kötelezettségek tartanak mellette?
2017. aug. 15. 19:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Amikor volt szex még, akkor jó volt neki, élvezte, volt orgazmusa? akkor utasítja el egy nő ennyire az intimitást, ha neki nem okoz semmiféle élvezetet. mind a kettőtöknek jobb lenne mással.
2017. aug. 15. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!