Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem működik köztünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem működik köztünk a szex a párommal?

Figyelt kérdés

Semmit se érzek, nincs kedvem az egészhez, igazából szinte már úgy érzem, hogy megerőszakol. Szerencsére nem tart túl sokáig az egész 1-2 perc alatt végez, mindezt ha hetente egyszer megtesszük, akkor ő már nagyon boldog, hogy mennyire jó szexuális élete van.

Volt 1-2 kapcsolatom őelőtte is, ott is ugyanaz volt a helyzet.Azok viszont nem voltak hosszú távúak, ez viszont már évek óta tart. Az elején még csak csak kicsiszolgattunk egy orgazmust, de ma már inkább kedvem sincs, csak mehessek már a dolgomra végre. Lassan úgy érzem, inkább felvágom az ereim, ha még ezt tovább kell csinálni. Nem is értem, miért van oda annyira mindenki a szexért.

N

tegnap 18:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

26 az aszex csak a szexuális kontaktot nem igényli másokkal, szerelmes lehet az más kategoria romantikus illetve aromantikus kategoriat kölönböztetünk emg akik igénylik illetve nem igénylik az ölelést összebujást csokot és szerelmet.

24 és kommented alapján ha nem tetszenek a férfiak akkor inkább lezbi kategoria aki ezt elnyomja valami miatt és ezért hetero, de a komment végén az h neked mind1 h férfi vagy nő viszont nem feltétlen utal bármire csak h annyira nem érdekel a dolog ettől lehetsz egy picit az aszex skálán

de ha pl neked mind1 h férfi v nő ha szexről van szó akkor lehetsz te biszex is vagy panszexuális de akár demiszexuális is

amikor szerelmes voltál hogy érezted magad és hogy éreztél iránta, szexuális éretelmben főleg

lehet csak a rossz tapasztalataid végett nem érdekel ez az egész

ameddig nem voltál pl nővel, és vagy olyan férfival aki ténylegesen jól csinálja a dolgát addig nehéz lenne bármit is mondani a jelenlegi helyzetre

de az ahogy magadra kényszeríted ezeket a dolgokat semmiképp se tesz jót neked

tegnap 19:04
 32/40 anonim ***** válasza:
91%
Én se értem minek vagy vele. Nem erőszakol meg, te fexel alá tehát inkább te saját magad erőltetett a szexre.
tegnap 19:27
 33/40 anonim ***** válasza:
5-ös már kinyilvánította az életét, szerintem elég hülye tapasztalatai lehetnek, ami az egy biztos, hogy SOK.
tegnap 20:19
 34/40 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem a kérdező nem aszex, mondta, hogy szokott maszturbálni, tehát vannak szexuális vágyai. Egyszerűen ki van ábrándulva a férfiakból, nem kapott még férfitól semmi jót, ami szexszel volt kapcsolatos. Nem látok ebben semmi kirívót. Ez a mostani pasija meg kritikán aluli. Nemcsak a szexben, de a személyisége is. Az a halálom, amikor egy pasi pontosan tudja, hogy a másik nem élvezi vele a szexet, de azt már nem akarja látni, ergó elvárja, hogy a másik megjátssza magát, hogy igenis élvezi. Ennél önzőbb dolog nincs.
tegnap 20:25
 35/40 anonim ***** válasza:
80%

34# az aszexek szoktak maszturbálni és ilyen vágyuk van és lehet is, az teljesen más mint a szex mással

sőt más másik kedvéért szexelnek is csak maguktol nem kezdenének bele

élvezhetik is

széles a skála nagyon

tegnap 20:36
 36/40 anonim ***** válasza:
Ilyenek kellenek hogy vonzalom, lelki összhang, izmok ott azon a területen is, méret passzolás, egészség, lelki egészség. Ezek megvannak?
tegnap 20:47
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Édes istenem

Hat ha tegnap Szakítottál volna már az is késő lenne. Tedd meg még ma este

tegnap 21:11
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Én csak a párod sajnálom, hogy egy ilyen fapinaval van dolga. Neked nagyon kifordult értékrended van, kérdező. A szex pedig minden normális embernek fontos. Nem azt mondom, hogy nem lehet kibírni, ha egy-egy nap kimarad, de ha az ember szereti a párját, akkor van szex is.
tegnap 21:14
 39/40 anonim ***** válasza:

Ezt a problémát érdemes lenne egy szexuálpszichológussal átbeszélni.

De lehet simán hogy aszexuális vagy. Ezesetben viszont aszexuális párt lenne jó keresned.

ma 07:54
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak béna, tehetségtelen a pasas azzal lesz itt a legnagyobb probléma. 1-2 perc ?? Mire elég az, az nem szex, az a szaporodásra elég másra nem. Párkapcsolatban hosszútávon ki a franc akar ilyen 1 perces szexnek csúfolt vergődést? Akkor inkább a maszti.

A másik viszont az hogy a kérdezőnek ki kellene tapasztalnia mi az amit szeret és élvez. Ezt pedig kommunikálni kell a partner felé. Ezekután már nem lenne mentsége, mivel ha továbbra sem igyekszik a kedvedben járni akkor nem csak béna hanem önző is. Az pedig a legrosszabb kombináció, ott már csak a menekülés marad.

ma 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!