Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem működik köztünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem működik köztünk a szex a párommal?

Figyelt kérdés

Semmit se érzek, nincs kedvem az egészhez, igazából szinte már úgy érzem, hogy megerőszakol. Szerencsére nem tart túl sokáig az egész 1-2 perc alatt végez, mindezt ha hetente egyszer megtesszük, akkor ő már nagyon boldog, hogy mennyire jó szexuális élete van.

Volt 1-2 kapcsolatom őelőtte is, ott is ugyanaz volt a helyzet.Azok viszont nem voltak hosszú távúak, ez viszont már évek óta tart. Az elején még csak csak kicsiszolgattunk egy orgazmust, de ma már inkább kedvem sincs, csak mehessek már a dolgomra végre. Lassan úgy érzem, inkább felvágom az ereim, ha még ezt tovább kell csinálni. Nem is értem, miért van oda annyira mindenki a szexért.

N

tegnap 18:12
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

20, tehát az ő szemében te vagy a prűd alak, miközben ő mond olyanokat, hogy "aki 1-2 percnél tovább csinálja, az perverz". Itt az ő fejében vannak hatalmas bajok, plusz szar az ágyban, nem bírja 1-2 percnél tovább, nem téged sem lázba hozni, sem kielégíteni, de ahelyett, hogy magába nézne és dolgozna magán, meg azon, hogy téged boldoggá tegyen, inkább benned keresi a hibát.

Nem csodálom, hogy mással nagyobb volt a vágy. Nincs itt semmiféle erkölcsrendészet, az a csoda, hogy erre a tuskóra még ráfanyalodsz.

tegnap 18:38
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Meg mindig nem értem, minek vagy ebben a kapcsolatban. De te tudod. Magától nem lesz jobb a helyzet, az biztos.
tegnap 18:39
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy írod mintha minimum 60 lennél.
tegnap 18:39
 24/40 A kérdező kommentje:
Lehet velem is baj van azért. Voltam szerelmes, de alapvetően nem tetszenek a férfiak, még azok se akiket mások helyesnek mondanak. Szerintem nem vagyok leszbi se, de ha látok egy embert, akkor nekem tényleg annyira mindegy, hogy férfi-e vagy nő. Ugyanúgy semmit se érzek iránta.
tegnap 18:43
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
#24 Az előbb még erősen tagadtad, hogy aszex lennél.
tegnap 18:45
 26/40 A kérdező kommentje:

25

Ha már voltam szerelmes, akkor nem lehetek aszex nem? Addig én is azt hittem, hogy az vagyok.

tegnap 18:48
 27/40 anonim ***** válasza:

Leultel mar vele őszintén beszelni errol?

Nem tudom mennyi esely lenne arra hogy megérti a helyzetedet és próbál javítani (már csak amiatt hogy azt állítja a hosszabb szex perverzio), de ha legalabb megprobalnal beszelni vele nyiltan, talan jobban odafigyelne hogy jó legyen neked. Akár előjáték, bármi más szempontból.

tegnap 18:51
 28/40 anonim ***** válasza:
0%

"Nem is értem, miért van oda annyira mindenki a szexért."

Ezt én sem értettem soha. Csak fizikailag nézve az egész folyamat inkább kínos, mint magasztos. Egynek elmegy, de az a pátosz, ami körüllengi, sokan képesek fizetni érte, vagy elfogni valakit, hogy ezt csinálja vele... ebben mi a jó?

Még a nőknek esetleg, mert rájuk van kihegyezve az egész, de férfiként csak munka az egész. Elvárások, teljesítmény, mindig találd ki a másik gondolatait, ami eleve nem lehetséges...

tegnap 18:54
 29/40 anonim ***** válasza:
51%

sajnos ilyeneket fogtál ki, de van akinál nem csak pár perc és fontos neki is h neked jo legyen

volt egy ismerősőm neki pl az volt a problémája h tul sokáig tartott neki a dolog szinte el se tudott menni, és itt már a lányoknak volt kisebbségi érzete h lehet ők nem elég jók

3 az nagyon kevés, nem azt mondom h naponta 10et probálj ki de ez így nem kapcsolat ahol így érzel a másik iránt és magadat teszed tönkre

keress tovább és majd találsz jobbat, ha nem keress tovább

ennélkül csak be fogsz kattanni ez egy alapvető emeri szükséglet

és ezt úgy mondom h én is sajnos olyan vagyok mint az eddigi pasijaid szoval nagyon tapasztalatlan és nem tartok sokáig szorongok is miatta rendesen

de ha ő nekik ez okás ott náluk a hiba, és ha ezt be se látják akkor önzők

tegnap 18:57
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy voltál szerelmes meg simán lehetsz aszexualis, a kettő nem zárja ki egymást. Úgy tűnik, a nemi identitásod is kissé zavaros.
tegnap 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!