Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, elfogadnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elfogadnátok, ha a pasitok megtiltaná, hogy nélküle utazzatok nyaralni vagy hétvégére, pláne külhonba?

Figyelt kérdés

Itt írja valaki, hogy őt kirakná a kanija: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Mikor rákérdeztem miért nyeli be, lepontoztak, és letorkoltak. :(

ma 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Én semmit nem fogadnék el,mit megtiltani akar. Megkerhet, hogy ne csináljam én meg eldontom, hogy mit teszek. Természetesen ő is eldontheti, hogy mit tesz, el is mehet. De megtiltani? Nem az apám.
ma 18:13
 2/10 A kérdező kommentje:
De az urad, ő tart el, nem?
ma 18:17
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Hogy mi? 😂😂

Nem az uram és nem ő tart el. Nekem van munkám és jól megélek belőle, már nem a középkorban elek, hogy uram és parancsolóm legyen a férfi, aki mellettem van.

ma 18:19
 4/10 anonim ***** válasza:
16%
#3 Elég szomorú is. Manapság nem tudjátok, hol a helyetek.
ma 18:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyáltalán bármivel kapcsolatban kiejtené a száján, hogy ő azt megtiltja, kiraknám.
ma 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:
8%
Nem utazgatnék a párom nélkül! Akkor minek vagyok vele?🤔 Gyanús, ha egy Nő ennyire laza... Sok nő ma már valóban nem tudja, hol a helye! 35/N
ma 18:56
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
6-na miért, hol a helye?
ma 18:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az elvet nem fogadom el, egyetértek az 1.-vel.

Ezt úgy írom, hogy évente jó ha kétszer utazom el egy hosszú hétvégére, nem nagyon szeretek utazni és erre a pár alkalomra se mennék a párom nélkül.

De ne utasítgasson és pláne ne játssza azt, hogy ő a szülő, én meg egy 5 éves gyerek szintjén vagyok, akinek meg kell tiltani dolgokat. Felnőtt emberek vagyunk. Ha valami zavarja, akkor beszéljük meg.

ma 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen tiltást nem fogadnék és tűrnék el.

Sokat utazok a párommal, de a családommal és a barátaimmal is szeretek utazni és ő nem tud vagy szeretne jönni. Az ő részéről ugyanez igaz.

25/N

ma 19:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy jó lenne egy olyan kapcsolat, ahol tiltani kell. Ha egy kapcsolatban a résztvevők erkölcsi normái, párkapcsolati normái stb. kb azonosak, nincs szükség tiltásra. Ahol igen, ott nem érdemes maradni, mert vagy a tiltó, vagy a tiltott, vagy mindkét személy sérülni fog.

Szóval, kilépnék, ha a párom úgy érezné valamit meg kell tiltania nekem. Részben azért, mert erre feljogosítva érzi magát, részben a látható komoly ellentét miatt, ami a normáinkat, vágyainkat illeti.

Egyébként én se vagyok az a sokat utazgató típus, de barátnőmmel valamint a húgommal és anyukámmal is szokott lenni külön program, utazás. Nem hagynám ki azért, mert a párom bizalmatlan és birtokló.

ma 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!