Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszi egy férfi?

Figyelt kérdés

Megismertem őt. 30 évvel idősebb mint én. De ilyen kigyúrt magas helyes pasi, nem néz ki öregnek. Először csak vigyáztam a lányára amíg dolgozott.. Nincs felesége, külön vannak a kislánya 9 éves. Meg takarítottam nála. Így ismerkedtünk meg időnként vigyáztam a kislányra. Apám nem él régen már velünk nem segít semmiben se. Gyerektartást se fizetett soha, anyám pedig alkesz. Szóval kB magamra vagyok hagyva. Gyakorlatilag csak aludni megyek haza, meg átölzözni.

de most már azt sem. És egyre többet voltam náluk, mert a pali imád főzni nekünk. Meg elvisz engem meg a lányát mindenhova. Moziba mekibe stb Persze én már régóta éreztem hogy mennyire akar engem, meg hogyan néz rám de nem lépett. A hobbink is egyezik. Ő is meg én is imádunk kondizni. Befizetett engem a terembe is, ezért együtt megyünk mindig edzeni.

De mégse lépett felém.

Aztán végül mégis lépett egyik nap és vele voltam.

Mondta reggel hogy örökre itt maradsz velem.

És mivel tudja hogyan élek, meg ismeri anyát is, anya felhívta hogy eltüntem napok óta. Ő Elmondta neki hogy vele vele vagyok és mostantól itt lakom vele. Anya pedig megőrült, hogy agyon fogja őt veretni meg ilyenek. Ami még nekem is vicc, mert mindenki tudja ki a pasi itt a környéken. Max csókolomal mernek neki köszönni nemhogy betámadni.

Erre anyám letiltott mindenhonnan. Annyit mondott a pasi, hogy ez van. A húgodat is el fogja tőle venni a gyámügy mert ez nem élet ahogy éltek. De ő is jöhet is ide ha akarod.

Után meg nevetett. Kérdeztem hogy min nevet? Azon hogy tudom mi van a fejedben most. Te vagy 18 éves én meg 48 vagyok. Te egyre szebb leszel, én meg egyre szarabb. Sajnos nincsen sok időnk együtt így, de 10-15 évünk tuti van. Ez pedig a világ legboldogabb 10-15 éve lesz,ha akarod.

Mondtam hogy akarom.

Ő meg mondta hogy ő most dogabbb mindennél.

Aztán van még egy dolog. Napi 15-20 pasi tuti ír nekem. Mert ki vagyok sportolva, műszempillám is van, meg szeretem húzni az agyukat, vagy ha nincs otthon kaja régebben elvitettem magam kajálni az ilyenekkel .... De én ezzel a pasival voltam először. Soha nem feküdtem le mással rajta kívül. Ma elmondom neki.

Te mit tennél?

#szerelem #Az igazi férfi
ma 15:17
1 2
 1/17 StevenUp ***** válasza:
93%

Én dobnálak a fenébe...

De, hogy más választ is kapjál, a lényeg tök egyszerű.

Van egy sportos faszi aki x éves és van egy buta naiv pénzéhes lány aki x-30 éves. A pasinak működik a farka a lány meg egyszerű mint a faék. Gyerekjáték, az a pasi aki ezt nem tudja javára fordítani az meleg, vagy impotens.

Minden pasi egóját növeli ha jóval fiatalabb lányt verhet tele naponta akár. És nagyon erölködnie se kell. Valszeg a hugod is meglesz neki mert nálatok ez valszeg fajtabetegség, hogy olcsóak vagytok. 😀

ma 15:27
 2/17 anonim ***** válasza:
36%

Agyon fog verni aztan nem lesz hova menned se.

Nem véletlenül elvált. Gáz van vele.

ma 15:51
 3/17 anonim ***** válasza:
Hát egészségedre 😁..
ma 15:51
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Élj boldogan. Kérj "hasznos" ajándékokat (arany ékszer) azok jól jönnek szakítás után. Tanulj valamit ami érdekel, hátha kifizetné a tandíjat.Nekem így jött össze egy 2 szobás lakás meg egy egyetemi diploma.
ma 16:09
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Jól sejtem a szegénységen kívül, ami önmagában is igen nagy trauma, még bántalmazó is anyukád? Nagyon nehéz lehetett neked így felnőni. Ha nem kaptál elég szeretetet, odafigyelést, elhanyagoltak, bántottak, akkor nem csoda, hogy amikor egy férfi figyel rád, kedveseket mond, vesz neked ezt-azt, akkor abba kapaszkodsz, mert ki vagy éhezve rá. Ezt pontosan tudja ez a férfi, nem ma jött le ő sem a falvédőről, grooming a jelenség neve egyébként. Ez a férfi nem szeret téged, csak egónövelésre használ. Tetszik neki, hogy az ujjai köré csavarhat egy szinte még tinit, aki felnéz rá. Ez nem a te hibád, neki kéne, hogy több esze legyen ennyi idős korára.

Nyilván nem véletlen hagyták ott, pedig kisgyerekük is van, és ilyenkor a nők kétszer is meggondolják, kilépjenek-e a kapcsolatból. Vele megtették, szóval itt az egyik red flag.

Én nem ítéllek el, hogy elfogadsz dolgokat, ezek a férfiak sem a két szép szemedért vesznek neked bármit, hanem szexet akarnak cserébe. Csak annyit kérek, vigyázz az egészségedre nagyon, védekezz, tanulj, legyen jó szakmád, érettségid, tanulj nyelveket stb. Remélem, aztán majd lesz korban hozzád illő férfi, aki szeret és tisztel téged.

ma 16:10
 6/17 anonim ***** válasza:
70%
A pali se véletlen keres áldozati nőket akinek se munkája meg laknia sincs hol..
ma 16:16
 7/17 A kérdező kommentje:

De ő nem ilyen paraszt mint amit írtok. Ő hónapok óta reggelit hoz nekem minden nap. Mert anya nem ad nekem pénzt reggelire.

Ő törődik velem, kimossa a ruháimat, meg szeret.Soha életemben nem voltam még ilyen békében mint most. Hogy úgy megyek haza, hogy szeretve vagyok és vár engem....fontos vagyok neki és szeret,

És nem csak megdugni akar. Sokat beszélgetünk.

Amit még te írsz 4es,ezt már ő is kérdezte tőlem. Hogy mi szeretnék lenni? Mert befizet rá.

ma 17:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

És akkor mi a kérdés? Erezd jól magad és kész.

4es meg nem írt rosszat.

ma 17:32
 9/17 A kérdező kommentje:

5.

Nem.

Ő nem ilyen mint gondolod. Történt vele egy súlyos baleset ami úgy nézett ki hogy maradandó lesz. Kórházban volt aztán otthon feküdt hónapokat. Ezért otthagyta őt betegen a gyereke anyja. De felépült és újra, az a szép férfi lett aki volt és aki most.

ma 17:36
 10/17 anonim ***** válasza:
Mindketten jól érzitek magatokat, megkapjátok a másiktól, amire vágytok. Te nagykorú vagy, ha jól értettem. Akkor mi a gond?
ma 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!