Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is izgatónak találja, ha nő teszi be a férfi farkát a hüvelyébe?
Figyelt kérdés
ápr. 14. 18:16
3/9 anonim válasza:
Én azt imádom, amikor egy nő van olyan ügyes, hogy kéz nélkül is be tudja játszani.
Első barátnőm úgy csinálta, hogy úgy ült rám, hogy a farkam a hasamra hajtotta a puncijával, és addig mozgott rajtam előre-hátra, amíg be nem igazodott a helyére! ;)
4/9 anonim válasza:
Nem vagyok harangozó teri, úgyhogy a bejátszós dolog nem jön szóba, amit a #3-as írt. Be szoktam rakni a pasi farkát, ha úgy adódik
5/9 anonim válasza:
4# Ehhez nem kell harangozó terinek lenni. 😅
6/9 anonim válasza:
4, ha kellően nedves vagy, magától is becsúszik…
7/9 anonim válasza:
#6-os, nyilván a 12 centissel ezek a tapasztalataid, az bárkibe becsúszik 😎
8/9 anonim válasza:
Mint no, azt tapasztaltam, hogy nem szeretik, viszont en meg azt nem, mikor rossz iranyban akarja tolni. Igaz, par pillanat mulva megoldodik, de olyan zavaro, mikor nem erez ra valaki, merre kellene.
9/9 anonim válasza:
7, hát pont, hogy a hosszú farok csúszik be könnyebben…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!