Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifejezetten kövér hölgyek,hogyan élitek meg,ha egy férfi vonzónak, szépnek,izgatónak tart benneteket?
Nekem van egy barátnőm 180 centi 105 kg.Úgy néz ki olyan a külseje, kisugárzása vonzza a pasikat.
Sokszor heti szinten volt más pasija.
nyári időben mikor szoknya vagy egyrészes nyári ruha volt rajta, volt hogy koccanás is volt a parkolóban miatta.
Utána meg oltári veszekedés mert a csávónak ott volt a felesége, ő is látta mit néz, barátnőm meg jót röhögött rajtuk.
Egyik sem akarja elhinni ha így gondolod.
Engem visszautasított már egy molett nő, mondván ne szórakozzak vele!
Én meg lestem mint hal a szatyorba, hogy most mi van.
Kifejezetten jó pasik flörtölnek velem, de miért kellene emiatt kiváltságosank érezni magam? Úgy értem miért ne lehetne ez, csak azért ,ert nem 50kg vagyok.
A mostani párom pl kigyúrt, heti többször jár edzeni, nagyon szépen ki van dolgozva a felső teste. Ami nekem plusz hogy fekete (néger)
Én 90kg vagyok, 170 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!