Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egészséged lenne a tét, belemennél egy támogatói kapcsolatba?
Gasztroenterológiai problémáim miatt magánorvoshoz kell fordulnom, hosszú folyamat volt amíg erre a döntésre jutottam, viszont nagyon drága a kezelés és nem tudom finanszírozni. Egy férfi felajánlotta a segítséget, nyilván anyagi segítségre gondolok, viszont szexuális együttlétet vár el a segítségért cserébe.
Ti hogy döntenétek a helyben? Belemennétek?
Vannak intellektuális képességeim is, szóval nem.
Azért jó pasi? :D
Egyre többen csinálják ezt.
Ha nő lennék, akkor én nem mennék bele. Viszont férfiként más felfogással, ha nő ajánlana ilyet, akkor simán belemennek.
Ha van hozzá gyomrod akkor csináld rajtad múlik. Erkölcsi kérdésben ne másokra hallgass, mert ezt a saját értékrendeddel kell összehozni (úgyse fogja senki tudni, csak te meg a "szponzorod").
Ha nincs hozzá gyomrod akkor meg marad a munka, vagy SZTK. Igaz a covid miatt elég kevés lehetőség van rá.
Voltam már ingyenes tb alapú vizsgálaton de semmi eredmény.
Nem vizsgáltak meg, csak írták fel vény nélküli készítményeket amitől sokkal rosszabb lett a helyzet. Romokban az állami egészségügy, nekem pedig nincs időm hónapokig várni, mert egyre súlyosabbak a tüneteim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!