Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire egészséges, hogy fél éves kapcsolatban a bnőm a haverom nevét mondja néha szex közben?
Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy csak a szerepjáték kedvéért, de elég lehangoló. 22/F2018. ápr. 16. 19:54
1/11 anonim válasza:
Csak játszik. Te meg mondd neki, hogy nagyi!
2/11 anonim válasza:
Hát akkor járt benne a farka esélyes,vagy gondolt rá.
3/11 anonim válasza:
Jó de lehet hogy véletlenül egyezik a név nem kell mindjárt rosszra gondolni azért.
5/11 anonim válasza:
Mondjad te is a barátnője nevét! Aztán majd kiderül ...
7/11 anonim válasza:
Nem kérdeztél még rá? Hogy miért mondja?
Egyébként meg mond meg neki hogy téged ez zavar és ne mondjon ilyeneket.
Én mondjuk teljesen kiakadnék ilyen esetben.
24n
8/11 anonim válasza:
Egyáltalán mi ez a név mondogatás? Ezt sosem értettem. Gyerünk Pista bas.s.zál, vagy mi?
Amúgy szerintem nagyon is gáz. És egyáltalán nem normális dolog. Vagy fantáziál róla vagy megcsalt vele.
9/11 A kérdező kommentje:
Ilyeneket mond, hogy "Jaj Pisti nem jó amit csinálunk, ez nem helyes" aztán meg a nevét stb. De nincs is semmilyen szerepjáték csak egyszer rá kezd, szex végén meg mondja, hogy nem jelent semmit csak játék-fantázia..
2018. ápr. 16. 21:49
10/11 anonim válasza:
A csajod a haveroddal szexel melledet a tudtod nélkül, te meg jó nagy madár vagy hogy elhiszed amit a csajod mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!