Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha az egészséged lenne a tét,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az egészséged lenne a tét, belemennél egy támogatói kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Gasztroenterológiai problémáim miatt magánorvoshoz kell fordulnom, hosszú folyamat volt amíg erre a döntésre jutottam, viszont nagyon drága a kezelés és nem tudom finanszírozni. Egy férfi felajánlotta a segítséget, nyilván anyagi segítségre gondolok, viszont szexuális együttlétet vár el a segítségért cserébe.

Ti hogy döntenétek a helyben? Belemennétek?

2021. márc. 5. 12:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%

10

Akkor vissza kell menni. Semmi baj az állami egészségüggyel. Ugyanazok rendelnek délelőtt tb alapon, délután magánrendelőben. Az állami intèzmények sokkal jobban felszereltek.

De keked a krva drága maganrendelés kell akkor is ha krválkodni kell èrte.

2021. márc. 5. 13:39
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

Mit ker cserebe pontosan?

Es mennyi az osszeg, amit fedezne?

2021. márc. 5. 13:44
 13/19 A kérdező kommentje:

Már hónapok óta "vissza megyek" de mégsem látok magamon javulást! Most jött el az a pont hogy elegem van az állami egészségügyből.

2021. márc. 5. 14:00
 14/19 A kérdező kommentje:

Nincsenek túlzó elvárásai, laza kapcsolatot szeretne, pár alkalmasat.

2021. márc. 5. 14:03
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Èn szoktam lànyokat tàmogatni, elèg komoly összegekkel, volt akinek csak 1 autó kellett, volt akinek ciciműtètre, ès volt 5 egyetemista làny! Ez kemèny vilàg, gondold vègig, sajnos sokunknak a tulajdona leszel! Mentettem màr ki egy 2 gyermekes anyàt ilyen ember mellől!
2021. márc. 5. 14:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Mennyi összeget ad cserébe? Azt elfelejtetted megírni.
2021. márc. 5. 23:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Autoimmun betegséged van igaz?
2021. márc. 6. 18:07
 18/19 anonim ***** válasza:

Jó nagy májer lehetsz🤣🤣🤣🤣

szept. 13. 22:08
 19/19 anonim ***** válasza:

15#

Azt a két gyermekes anyát kimentetted egy ugyanolyan embertől, mint te vagy? 😂😂😂 Aztán most tőled kell kimenteni 😂😂 Jézus.

szept. 14. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!