Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellű nőket van aki szereti?Én nagyon.izgatónak találom és nagyon felizgulok a kis mellű cdajokra.Más férfi is így van ezzel?
Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 16:30
3/11 anonim válasza:
Nekem tök mindegy mekkora a melle. Kedves legyen és ne rideg, ez mindennél fontosabb.
4/11 anonim válasza:
Kinek a pap, kinek a papné - ízlésnek hívják a dolgot, van aki a kicsi, más a minél nagyobbra izgul. Meg van akinek nem ez a legfontosabb szempont.
5/11 anonim válasza:
valakinek nagyon jól állnak a kis cicik, de azért átlagban izgatóbbnak találom a nagyobbakat
6/11 anonim válasza:
Én is kedvelem, a feleségem is pici mellű. Az állításuk szerint nagy melleket kedvelő haverok is "megtért" a közelében.
7/11 anonim válasza:
Szeretem a kis mellű nőket. Szeretem ha elfér a tenyeremben.
8/11 anonim válasza:
Nekem mindegy, kicsi vagy nagy. A nő fog tetszeni, nem a melle.
9/11 anonim válasza:
Eddig kivétel nélkül kis mellű nőkbe szerettem bele.
37/f
10/11 anonim válasza:
A 8-as jól mondja az összbenyomás számit leginkább . Azzal együtt persze érdekes a cici is , meg minden más , de a belsők is legalább annyira mint a külső . Még egy alkalmi kapcsolatnál is , legalábbis nálam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!