Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utaznátok a párotok nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utaznátok a párotok nélkül?

Figyelt kérdés
Voltunk már egy hosszabb úton idén, be van foglalva még két rövid (Plusz én elmegyek a szüleimmel nyaralni hármasban). A barátom sajnos már nem tud több napot kivenni idén a munkája miatt (plusz azt mondja hogy inkább a jövő évi nagy utazásunkra spórolna) Nekem még van szabim, és pénzem is van rá, úgyhogy elmennék egyedül egy hosszúhétvégére külföldre egyedül. (Tudom, hogy fura, de nagyon szeretek egyedül lenni) Az a baj, hogy tudom, hogy neki ez rosszulesne. Így valószínűleg nem megyek sehova, de azért kíváncsi lennék ti mit tennétek a helyemben.
ma 17:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Mi szoktunk együtt és egymás nélkül is menni, mert a munkánk nagyon különbözik. De ez így mindketőnknek megfelel. Ha neki rosszul esne, akkor lehet, hogy nem mennék. De egyébként miért baja, ha elmész egy hosszúhétvégére? Nem hetekre mész. Ez kicsit ilyen "ha én nem mehetek ő se menjen" dolog.
ma 17:09
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Íme a kérdésre a válasz, hogy miért is nem kezdek csóró pasival...
ma 17:33
 3/17 A kérdező kommentje:

#1 Rengeteget akarunk, és úgy érzi ez már ilyen közös dolog lett, és ha nélküle mennék, akkor kizárnám belőle.

#3 senki nem mondta hogy csóró, de a megjegyzésed alapján a csóró pasik sem vesztenek veled semmit.

ma 17:41
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Én igen. Most is megyek lányommal Isztambulba, párom nem zavarja.
ma 17:46
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Úgy nélküle, hogy mondjuk szüleim és én, úgy igen, egyébként nem. Szerintem szakítóoknak is tekintené.
ma 17:47
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
5. De ő vérszerinti gyereked, nem?
ma 17:47
 7/17 anonim ***** válasza:
36%
6. És miért vagy ilyen hatalmaskodó, leuraló, bizalmatlan emberrel? Csicskája vagy?
ma 17:53
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

8

Joga van a véleményéhez. Neki nem fér bele egy olyan csaj, aki egyedül jön-megy a nagyvilágba. Ha lenne kedvem, azt mondaná, hogy menj nyugodtan, csak akkor ő félreismert és ő nem ilyen lányra vágyik. Az lenne hatalmaskodás, ha maradásra kényszeríteném.

ma 18:03
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
*nagyvilágban
ma 18:03
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
Természetesen, ha ő nem akarná, akkor mennék nélküle, mondjuk baratnokkel.
ma 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!