Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utaznátok a párotok nélkül?
Persze, utaztam is már. Most is megyek 4 napra, ő konferencián van, én meg foglaltam repjegyet, meg szállást magamnak és már nagyon várom!
tegnap 18:21
Mi szoktunk külön utazni. Illetve főleg párom megy (ő a férfi). Én nem annyira szeretek utazni. Ő olyan helyekre megy, ami engem nem vonz, de menjen. Nincs ebben semmi. Fordított esetben őt sem zavarja, ha én megyek nélküle.
tegnap 19:27
3
De most...komolyan...Ennek a kapcsolatnak, így mina fasz ertelme van?
tegnap 19:38
14/20 A kérdező kommentje:
14
Igen, teljesen, sőt, papirom is van róla, mert olyan a munkahelyem, ahol evente pszichologiai alkalmassagi vizsgalaton is részt kell venni.
A kérdes pedig jogos! Ha egyedul akarsz lenni, a "parod" (inkabb dugópajtid) meg nem tud utazni, mert spórol, meg nincs szabija..., akkor mi értelme van ennek?
tegnap 20:11
Ha nem jö vele akkor nem kell vele lenni. Nekem olyan pár nem kéne aki felnőtt létére a szüleivel nyaral.
tegnap 20:15
17/20 A kérdező kommentje:
15, akkor nézesd meg magad jobban
16 én nyaralok a szüleimmel, elképesztő, hogy felnőtt létemre jó kapcsolatot ápolok velük, és szeretünk minőségi időt együtt tölteni.
Igen, utaznék a párom nélkül, sőt utazok is és ő is nélkülem. Olyan ember nem lenne a párom, akinek ez rosszul esne, vagy aki ezt megtiltaná (akár direkt akár indirekt módon érzelmi zsarolással). Én sem sajnálom tőle az élményt, amikor én nem tudok vagy nem akarok valahová menni - fordítva is ezt várom el.
tegnap 21:13
Ja, szóval ő nem tud/akar menni, ezért te se menjél, mert az neki rosszul esne? Hány éves a pasid, 5? Érzelmileg felnőtt ember ilyenen nem problémázik. Mondhatta volna, hogy "szívem, érezd jól magad, majd viszlek-hozlak a reptérre és meleg vacsorával várlak". Mert az én pasim pl. így szokta, és nem ő extra, hanem a tied szinten aluli.
tegnap 22:16
"Az a baj, hogy tudom, hogy neki ez rosszulesne. Így valószínűleg nem megyek sehova"
Ne mondj semmiről, ami neked jó, és nem árt senkinek.
Irigyli talán tőled? Majd elmeséled, mit láttál, és milyen volt. Képeket is mutathatsz.
tegnap 22:45
Kapcsolódó kérdések: