Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg finoman a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg finoman a feleségemnek, hogy az egészséges étrend mániája nekem már túl sok, nincs kedvem tovább együtt csinálni vele? Anélkül hogy megbántanám?

Figyelt kérdés

Teljesen rápörgött. Sajnos én voltam az, aki tavaly mondtam hogy szívesen csinálom együtt vele, és most mintha nem tudnám visszacsinálni. Bármikor ki akarok szállni, jön a hiszti meg a lelkibeszéd. Régen is voltak mániái de azok annyira nem zavartak ennyire.

Eleinte még csak annyi volt, h egészséges étrend (amit amúgy nagyon precízen megtervezett) meg több sport. Most ott vagyunk h mindent kidob a hűtőből ami szerinte nem oké (emiatt nyilván már nem is veszek magamnak kaját, csak ami az ő bevásárlólistáján szerepel). Nem engedi hogy rendeljek kaját magamnak, akkor se ha olyat főz amit ki nem állhatok. Sutyiba ettem néha, abból teljes hiszti lett. Olyan lelkibeszédeket tart h végül mindig én érzem magam bűnösnek.

De a legdurvább dolog ma történt, ugyanis tegnap elmentünk haverokkal beszélgetni, sörözni. (Már itt kezdődik h limitálva van hány sört ihatok meg, a kalória miatt, de ezt most tegyük félre.) Majd éhenhaltam, szóval ettem egy hambit. Régen ebből sose volt gond, de ma ezen úgy kiakadt, hogy azt mondta h ha ezt így folytatom, ennyi akaraterőm nincsen akkor inkább ne vigyek pénzt magammal, és ő majd figyel erre, hogy tényleg ne vigyek, és akkor legalább piálni se fogok. Sajnos nála sose lehet tudni és tényleg képes addig hisztériázni h inkább beletörődök és éhen maradok.

Mondjuk ez már nekem is durva, szóval ebből mostmár inkább kiszállok, de azért nem akarom megbántani se, mert tényleg rengeteg energiát feccolt ebbe az egészbe, és az tény h javamra vált, mert lefogytam és sokkal jobb a közérzetem is. De nekem ez már túlzás, az a baj.

ma 17:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Mi miatt kezdtétek ezt el? Miattad vagy miatta?

Amúgy megértem, ez mar tényleg tulzas. Probaltal mar komolyan beszelni vele?

ma 17:24
 2/16 Senior Séf ***** válasza:
80%
Vannak csajok, akik valósággal megszállottjai tudnak lenni gy-egy étrendnek. Az ilyenektől menekülj.
ma 17:26
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Az egy dolog, hogy ő mit eszik meg mit nem, de mi az, hogy neked is megszabja, és te ezt még hagyod is?🤣Ennél férfiatlanabb papucs nem is lehetnél, most kapsz tőlem egy atyai pofont képernyőn keresztül és növessz golyókat.
ma 17:28
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ne nem hallja meg az illető mit mondok az felejtős kint tágasabb.

Meg hogy éhezzek én? Az kizárt.

ma 17:30
 5/16 anonim ***** válasza:
65%
Nő vagyok, ugyanezt csinálta velem a férjem. Akkor allt le, mikor elájultam az éhsegtől, es a mentő vitt el... most normálisabb, bár nem sokkal.
ma 17:32
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Te egy felos kis fiu vagy nem ferfi! Megbantod es akkor mi van?? Neha megbantunk embereket mert oszintenek kell lennie es be mondani a tutit de ahhoz hatarozottsag kell!! Te meg valami remegos kis pipogya ferfiatlan valami vagy..
ma 17:48
 7/16 anonim ***** válasza:
Szabni a szabók szoktak. Amúgy igen nagyon sok pasi dettó ezt csinálja csak az legalább eredménytelen, pl vannak ilyen okos szabályai, pl este nem eszik, de mégis akkora a hasa hogy nem fér be az ajtón. A vérnyomása meg kb mindnek magas.
ma 18:05
 8/16 anonim ***** válasza:
71%
Miért kell ezt finoman megmondani, miközben ő teljesen zsarnoki módon uralkodik feletted? Ha lenne t..köd, egyenesen megmondanad, hogy ne szóljon bele, hogy mit egyél és mit ne, mert nem vagy óvodás.
ma 18:14
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
Haverjaid is mar kibeszelhetnek a hatad mogott hogy mekkora inas lett beloled..
ma 18:20
 10/16 anonim ***** válasza:
Mennyit fogytál kérdező? Még kell fogynod? Vérnyomás, cukor, egyéb?
ma 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!