Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Papucs vagyok ha az egészséges élet -mániás feleségemre ráhagyok mindent?
Nem volt mindig ilyen de az utóbbi időben kicsit elhatalmasodott rajta az egészség mánia. Egyébként az elején még kifejezetten örültem neki, mostmár néha kicsit zavar..
- Kőkemény kalóriaszámlálás van, van hogy este majd éhenhalok. Főleg zöldséges, növényi alapú kajákat főz, én meg nem annyira szeretem a zöldséget
- Alkohol, dohányzást konkrétan megtiltotta, egy fél pohár sört sem ihatok
- Mindenfajta üdítő, nasi, csoki stb tilos, még vendégségben is
- Komoly edzéstervünk van, ha egy napot kihagyok, az már világvége
Haverok egy része azt mondja papucs vagyok, mások meg azt h hatalmas szerencsém van vele. Igaz ami igaz, fogytam egy csomót, jobb a közérzetem is.
Hat ha egy dagadek vagy/voltal, akkor megertem a torekveset, mert az tenyleg nem egy egeszseges allapot.
Mas: jobol is megart a sok. Fel pohar sortol nem fogsz visszahizni, nem lesz beloled alkoholista. Tovabba..az ehezes nem tesz jot. Vacsorara valami konnyut kell fogyasztani, de ne ugy, hogy ehes maradj.
Nem ismerlek titeket, szóval...
...akkor vagy az, ha a feleséged egy olyan személy aki olyan, mint az amcsi "Social Justice Warrior" közösség tagjai akiknek gondolkodásmódja olyan, hogy "amit ők gondolnak valamiről, másoknak is azt kell, mert csak ez az egy helyes út létezik" (általában ők azok akik eldöntik, hogy ez vagy az sértő-e valamelyik kisebbségnek, még azok tiltakozása ellenére is - lásd Speedy Gonsales betiltását, "mert sértő a mexikóiaknak - aztán maguk a mexikóiak petícióztak a karakter visszatéréséért - ha ő ilyen és te feladod a saját gondolataid, akkor igenis papucs vagy és később csak rosszabb lesz. Olvas pár cikket valami őrült "egészséges" hóbortról (jajj neked, ha ellesi az "örök élet táplálkozását" ami napi 2 tojássárgájából áll) és neked kötelező ugyanazt gondolnod erről, mint neki.
Ha viszont ő a te egészségedet végi vagy ilyesmi, akkor ez a kérdés csak nyavalygás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!